Sådan laver du hvidkålssalat med sprøde æbler og persille

Foto: Jesper Glyrskov Sådan laver du hvidkålssalat med sprøde æbler og persille

Hvidkålssalat med sprøde æbler og persille

Sådan laver du hvidkålssalat med sprøde æbler og persille

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 8 Person(er)
Ingredienser

¼ hvidkål
1-2 persillerødder (kommer an på størrelsen)
1-2 skalotteløg
1 æble
½ bundt persille
evt. 2 stængler blegselleri og en håndfuld valnødder

Sennepsvinaigrette:
¼ dl olie
¼ dl hvidvinseddike eller æbleeddike
1 tsk sennep
1 tsk honning eller sukker
salt og peber

Sådan laver du hvidkålssalat med sprøde æbler og persille

Snit hvidkålen fint i strimler, drys salt over, og stil til side. I en anden skål blandes vinaigretten, og løgene skæres i tynde ringe og kommes i vinaigretten. Skræl og riv persillerødderne, og skær æblerne i skiver.

Vend hvidkål, revet persillerod, æble og løg med sennepsvinaigretten, og pynt med persille og evt. valnødder. Servér straks som tilbehør til anden ret.

SE OGSÅ:  Sådan laver du indisk aubergine med tomat

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!