-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Sådan laver du hvidkålssalat med sprøde æbler og persille
8
Ingredienser
- ¼ hvidkål
- 1-2 persillerødder (kommer an på størrelsen)
- 1-2 skalotteløg
- 1 æble
- ½ bundt persille
- evt. 2 stængler blegselleri og en håndfuld valnødder
- Sennepsvinaigrette:
- ¼ dl olie
- ¼ dl hvidvinseddike eller æbleeddike
- 1 tsk sennep
- 1 tsk honning eller sukker
- salt og peber
Sådan laver du hvidkålssalat med sprøde æbler og persille
- Snit hvidkålen fint i strimler, drys salt over, og stil til side. I en anden skål blandes vinaigretten, og løgene skæres i tynde ringe og kommes i vinaigretten. Skræl og riv persillerødderne, og skær æblerne i skiver.
- Vend hvidkål, revet persillerod, æble og løg med sennepsvinaigretten, og pynt med persille og evt. valnødder. Servér straks som tilbehør til anden ret.