Kålwrap med kylling
SPONSORERET indhold

Slankende aftensmad: Spidskålswrap med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få opskriften på Healthy Skinny Bitch' slankende kålwrap til aftensmad

Af: Sara Jin Smidt Foto: Sarah Sanctuary Williams
30. dec. 2016 | Opskrift
3 personer, 2 wraps til hver

Ingredienser

1 løg
2 fed hvidløg
1 frisk chili
400 g hakket kyllingekød 3-6%
1 tsk olivenolie til stegning
salt og peber
1 lille hoved hjertesalat eller anden frisk salat, evt. rucola
18 cherrytomater
3 forårsløg
1 peberfrugt
½ agurk
½ avokado
2-3 friske radiser
1 spidskål
2 spsk. tacosovs
Salt og peber
10 g koriander
10 g mynte evt. andre friske krydderurter

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    342 Kcal
  • Fedt:
    15 %
  • Protein:
    32 %
  • Kulhydrat:
    16 %

Sådan laver du en slankende spidskålswrap

Pil løg og hvidløg og skær dem i skiver. Skær chilien i skiver og fjern kernerne. Svits løg, hvidløg og chili i en gryde med olie. Kom kyllingekødet i gryden og svits det hele i 2-3 minutter. Skru ned for varmen og lad retten simre i 8-10 minutter. Pil bladene af spidskålen, del tomaterne i halve, skær forårsløg, peberfrugt, radisser og agurk i skiver og avokadokødet i store tern. Kom kyllingekød og grøntsager i 2 spidskålsblade, krydr med tacosovs, salt og peber og kom frisk koriander og mynte oven på. Rul spidskålsbladene sammen og server. 

Slankende spidskålswrap vs sund tortillawrap : Ved at erstatte tortillaer med spidskål reduceres kulhydratindholdet og dermed også energiindtaget.