-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Sådan laver du en skøn snickersroulade
Denne roulade er bare virkelig lækker! Den er inspireret af snickers og er lavet med peanuts, karamelsovs og chokoladeganache. Mums!
1 roulade
Ingredienser
- 4 æg
- 100 g sukker
- 80 g hvedemel
- 20 g kakao
- 1 tsk. bagepulver
- ca. 30 g salte, hakkede peanuts
- 3–4 knuste saltkiks
Chokoladeganache:
- 150 g lys eller mørk chokolade
- ½ dl fløde
- 50 g smør
Karamelsauce:
- 1 dl sukker
- 1 dl fløde
- 2 spsk. smør
- 1–2 spsk. lys eller mørk sirup
- ca. 50 g lys chokolade
Pynt:
- 30 g hakkede peanuts
Sådan gør du:
- Pisk æg og sukker luftig.
- Sigt mel, kakao og bagepulver, og vend det forsigtigt i æggemassen. Hæld dejen ud på en bageplade, beklædt med bagepapir. Sørg for, at dejen liger jævn fordelt. Drys med peanuts og knuste kiks.
- Bag ved 220 grader i ca. 7–10 min. Læg den færdigbagte bund på et stykke bagepapir, strøet med sukker. Fjern papiret fra bunden.
- Ganache: Smelt chokolade, fløde og smør sammen, og rør det til en glat masse. Du kan smelte chokoladeblandingen enten over vandbad eller i mikroovn. Men pas på, at den ikke bliver for varm.
- Karamelsauce: Hæld alle ingredienserne i en gryde. Rør godt, mens det koger. Massen skal koge, til den får saucekonsistens, ca. 7-10 min.
- Afkøl både kararamelsauce og ganache, til det bliver stuetemperatur.
- Hæld først chokoladeganachen på din bund, og gem lidt til pynt. Hæld karamelsauce på, gem også lidt til pynt. Drys med hakkede peanuts. Rul kagen sammen – pak papiret stramt rundt om, og sæt kagen i køleskab, til den har sat sig.
- Rul kagen ud af papiret. Hæld resten af karamelsaucen og chokoladeganachen over, og pynt med hakkede nødder.