
Soft chokocookies
Lækre cookies med den helt rigtige bløde kerne og sprød kant. Denne portion giver ca. 30 cookies med chokoladestykker og saltede peanuts. Få opskriften på cookies her:
Ingredienser
225 g blødt smør
300 g sukker
100 g mørk farin
2 æg
2 tsk. vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
300 g hvedemel
½ tsk. salt
1 tsk. natron
75 g grofthakkede, ristede,
saltede peanuts
150 g mørk chokolade, hakket i ca. ½ x ½ cm’s stk.
Sådan bager du cookies
1. Pisk smør, sukker og farin sammen i 3-4 min. Pisk æg og vaniljeekstrakt i. Bland hvedemel med salt, natron, peanuts og hakket chokolade, og rør det i sukkerblandingen.
2. Brug ca. 1½ spsk. dej pr. kage, og form kagerne til toppe på bageplader med
bagepapir. Tryk toppene lidt flade. Der skal være god afstand mellem kagerne.
SE OGSÅ: Cheesecake med saltkaramel
3. Bag kagerne i ca. 15 min. på midterste ovnribbe ved 175 gr. (1 plade ad gangen).
4. Lad kagerne afkøle på en bagerist.
PRØV OGSÅ: Hindbærcupcakes