SPONSORERET indhold
Sommersalat med røget makrel, jordbær og rugkerner
Lækker salat med masser af D -og C-viatmin.
2
Ingredienser
50 g rugkerner
2 røde peberfrugt
200 g jordbær
100 g radiser
50g babyspinat
2 forårsløg
2 spsk græskarkerner eller solsikkekerner
1 røget makrel.
Dressing:
100 g rygeost 5%
100 g fromage frais
1 tsk sennep
1 spsk rapsoliesaften fra 1 citron og skallen fra en halv (øko)salt og peber.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:550 Kcal
Sådan laver du sommersalat med makrel
Kog rugkernerne i ca. 20-30 min i vand ved middelvarme. Hvis du koger dem får hårdt, bliver de ikke pæne.
Hak peberfrugterne og del jordbærerne. Snit radiserne i skiver. Anret det på et fad med babyspinat.
Snit forårsløgene og drys dem over salaten.
Rist græskarkernerne på en tør pande ca. 3-4 min. Ryst undervejs.
Rør dressingen sammen og fordel den over salaten.
Skær fisken i små bidder og fordel den over salaten.