-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Sort bønnegryde med lufttørret bacon og bladselleri
Skøn, skøn vintermad som varmer og nærer helt ud i de yderste led.
Total:1 time 10 minutter
Ingredienser
- Ca. 400 g tørrede, sorte bønner, udblødet natten over
- 4 spsk olie
- 150 g lufttørret bacon, skåret i store tern
- 4 fed hvidløg, grofthakket
- 2 store løg, grofthakket
- 5 stængler bladselleri i skiver
- 1 stor rød peber i store tern
- 1 stor gul peber i store tern
- ca 12 dl kyllingefond
- 1 tsk spidskommen
- ½-1 mild rød chili, finthakket
- salt og peber
- 1 limefrugt
- salt og peber
- frisk coriander.
Sådan gør du:
- Varm olien op i en gryde og svits baconstykkerne heri til de begynder at afgive fedt og bliver sprøde. Tilsæt løg, hvidløg, pebre, bladselleri, chili og spidskommen, og svits i 3-4 min ved mellemhøj varme.
- Tilsæt bønner og fond, og lad retten simre i ca 1 time, indtil bønnerne er møre men ikke udkogte. Smag til med limesaft og salt, og servér retten med masser af frisk koriander og evt. en klat cremefraiche.
- Har du en rest stegt eller kogt kylling, er det perfekt at putte i denne ret lige før servering. De sorte bønner kan erstattes af enten hvide eller røde. Husk at sætte bønnerne i blød natten forinden.
- Prøv også kalveskank med citron, porrer of timian
- Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/