Speltsalat med bønner og avocado
SPONSORERET indhold

Speltsalat med bønner og avocado

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Salaten er skøn, spicy og supermættende. Brug den gerne til barbeque, tortillaer med kød eller grøntsagsfyld eller bare til et stykke ristet kylling.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
03. mar. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
3-4

Ingredienser

Tilbehør til 3-4
1 dl sorte bønner, udblødte
1 løg
1 chili
1 dl perlespelt
¼ dl limesaft
1 spsk flydende honning
¼ dl olivenolie
2 håndfulde koriander
2 avocadoer
1 rødløg
1 grøn chili
salt

Sådan laver du speltsalat:

Skyl bønnerne, og kom dem i friskt, koldt vand. Halvér løget, og kom chili og løg i gryden med bønnerne. Kog dem møre under låg, ca. 40-50 min. Kog perlerne møre.

Hæld vandet fra bønnerne, og kassér løg og chili. Dræn bønner og perler grundigt af. Rør limesaft med honning og olie. Hak korianderen groft, skær avocadoen i tern, og hak rødløg og chili fint.

Bland det hele (start med lidt chili) med dressingen. Smag til med salt og chili, og vend grofthakket koriander i til sidst. Servér straks.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter