-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Speltsalat med bønner og avocado
Salaten er skøn, spicy og supermættende. Brug den gerne til barbeque, tortillaer med kød eller grøntsagsfyld eller bare til et stykke ristet kylling.
3-4
Ingredienser
- Tilbehør til 3-4
- 1 dl sorte bønner, udblødte
- 1 løg
- 1 chili
- 1 dl perlespelt
- ¼ dl limesaft
- 1 spsk flydende honning
- ¼ dl olivenolie
- 2 håndfulde koriander
- 2 avocadoer
- 1 rødløg
- 1 grøn chili
- salt
Sådan laver du speltsalat:
- Skyl bønnerne, og kom dem i friskt, koldt vand. Halvér løget, og kom chili og løg i gryden med bønnerne. Kog dem møre under låg, ca. 40-50 min. Kog perlerne møre.
- Hæld vandet fra bønnerne, og kassér løg og chili. Dræn bønner og perler grundigt af. Rør limesaft med honning og olie. Hak korianderen groft, skær avocadoen i tern, og hak rødløg og chili fint.
- Bland det hele (start med lidt chili) med dressingen. Smag til med salt og chili, og vend grofthakket koriander i til sidst. Servér straks.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter