Spicy fiskefrikadeller med nudel-agurkesalat
Skønne fiskefrikadeller med grøn agurkesalat
Ingredienser
Spicy fiskefrikadeller med nudel-agurkesalat
500 g god, færdigkøbt
fiskefars
1 udkernet, finthakket
rød chili
ca. 1 dl hakket koriander
2 fintsnittede forårsløg
salt, peber
olie til stegning
Grøn agurkesalat:
1-2 agurker
1 bdt. forårsløg
200 g kogte fuldkornsnudler,
evt. soba
1 bdt. koriander
Kokos-limedressing:
1 dl kokosmælk (ikke light)
2 spsk limesaft
2-3 cm fintrevet ingefær
1 spsk fishsauce
1 spsk reven palmesukker
eller økologisk rørsukker
Sådan gør du:
Rør fiskefarsen med chili, koriander, forårsløg samt salt og peber. Form og steg den til 8 frikadeller. Snit agurker og forårsløg og bland dem med nudler og korianderblade. Pisk dressingen sammen, smag den godt til og server den til salaten sammen med fiskefrikadellerne.
Energi pr. person: 430 kcal, fedt 26%, protein 18%, kulhydrat 56%