
SPONSORERET indhold
Steak-salat
I gode salater er der noget blødt, sprødt og mættende. Og denne steak-salat er et eksempel på netop denne vinderkombination.
2 personer
Ingredienser
2 tykke skiver rugbrød
1 tsk. olivenolie
Salt og peber
1 tykstegsbøf a 150 g
1 tsk. olie 1 romainesalat
½ blomkålshoved i små buketter
Eddike
25 g blå ost, f.eks. Blå Kornblomst
Næringsindhold
-
Energi pr. person:386 Kcal
-
Fedt:31 %
-
Protein:29 %
-
Kulhydrat:40 %
Sådan gør du
- Skær rugbrødet i tern, og rist dem i olie på en varm pande. Krydr dem med salt. Tør panden af, og steg bøfferne rosa.
- Krydr med salt og peber.
- Snit salaten groft. Vend den med blomkål, lidt eddike og olie.
- Krydr med salt, og anret salaten med skiver af bøf, sprøde croutoner og brud af ost. Servér straks.