Steak-salat
SPONSORERET indhold

Steak-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

I gode salater er der noget blødt, sprødt og mættende. Og denne steak-salat er et eksempel på netop denne vinderkombination.

Af: Louisa Lorang Foto: Maria Warnke Nørregaard
17. jul. 2019 | Mad | Fit living
2 personer

Ingredienser

2 tykke skiver rugbrød
1 tsk. olivenolie
Salt og peber
1 tykstegsbøf a 150 g
1 tsk. olie 1 romainesalat
½ blomkålshoved i små buketter
Eddike
25 g blå ost, f.eks. Blå Kornblomst

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    386 Kcal
  • Fedt:
    31 %
  • Protein:
    29 %
  • Kulhydrat:
    40 %

Sådan gør du

  1. Skær rugbrødet i tern, og rist dem i olie på en varm pande. Krydr dem med salt. Tør panden af, og steg bøfferne rosa.
  2. Krydr med salt og peber.
  3. Snit salaten groft. Vend den med blomkål, lidt eddike og olie.
  4. Krydr med salt, og anret salaten med skiver af bøf, sprøde croutoner og brud af ost. Servér straks.

Anbefalet til dig