Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Svampebrød
Foto: Thomas Hergaard

Svampebrød - opskrift fra Hjemmet

Svampebrød

(2 personer)
Print

Arbejdstid: 15 min.
Stege/bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød
250 g svampe
15 g smør
2 spsk marsala eller portvin
1-2 forårsløg
25 g revet ost
salt og peber

  1. Rist brødene let og læg dem på en bageplade.
  2. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Brun dem på en pande med smør og krydr med salt og peber. Tilsæt marsala og fintsnittede forårsløg.
  3. Fordel svampene på brødet og drys med revet ost. Gratiner brødene under grillen i ovnen ca. 5 min.
  4. Server straks.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tilbehør