Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Svampebrød
Foto: Thomas Hergaard

Svampebrød - opskrift fra Hjemmet

Svampebrød

plate (2 personer)
printer Print

Arbejdstid: 15 min.
Stege/bagetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
2 skiver brød
250 g svampe
15 g smør
2 spsk marsala eller portvin
1-2 forårsløg
25 g revet ost
salt og peber

  1. Rist brødene let og læg dem på en bageplade.
  2. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Brun dem på en pande med smør og krydr med salt og peber. Tilsæt marsala og fintsnittede forårsløg.
  3. Fordel svampene på brødet og drys med revet ost. Gratiner brødene under grillen i ovnen ca. 5 min.
  4. Server straks.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tilbehør