Prøv en tomatsalat med chili og fersken
SPONSORERET indhold

Tomatsalat med chili og fersken

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pift den almindelige tomatsalat op med chili og fersken.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thie Klein
09. aug. 2014 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

250 g cherrytomater
2-3 ferskner, modne
½ chili
½-1 bakke rucola
½-1 potte basilikum
20 mini mozzarellaer (ca. 150 g)
salt, peber og olivenolie.

Sådan laver du tomatsalat med chili og fersken:

Skær tomaterne i halve. Halvér fersknerne, fjern stenen, og skær frugten i skiver. Halvér chilien, fjern kernerne, og hak chilien fint. Skyl rucolaen, og pluk basilikummen.

Halvér, eller riv de små mozzarellaer over.

Bland tomater, fersken, chili, rucola og basilikumblade på et stort fad eller i en salatskål. Kom små mozzarellaer over, og krydr med salt, peber og olivenolie.

PRØV OGSÅ: Spidskålssalat med rygeost og dild