SPONSORERET indhold
Tomatsalat med chili og fersken
Pift den almindelige tomatsalat op med chili og fersken.
Ingredienser
250 g cherrytomater
2-3 ferskner, modne
½ chili
½-1 bakke rucola
½-1 potte basilikum
20 mini mozzarellaer (ca. 150 g)
salt, peber og olivenolie.
Sådan laver du tomatsalat med chili og fersken:
Skær tomaterne i halve. Halvér fersknerne, fjern stenen, og skær frugten i skiver. Halvér chilien, fjern kernerne, og hak chilien fint. Skyl rucolaen, og pluk basilikummen.
Halvér, eller riv de små mozzarellaer over.
Bland tomater, fersken, chili, rucola og basilikumblade på et stort fad eller i en salatskål. Kom små mozzarellaer over, og krydr med salt, peber og olivenolie.
PRØV OGSÅ: Spidskålssalat med rygeost og dild