Tykke pandekager
Var de her små tykke pandekager være noget du have lyst til at spise til morgenmad? Få opskriften her. Foto: Iben Kaufmann

Tykke pandekager

Tykke pandekager med bær

Her får du opskriften på tykke pandekager, som er lækre med sirup på - prøv dem også med bær på!

Ingredienser:

(4 pers.)

1 1/2 dl hvedemel

1 spsk. sukker

1 spsk. bagepulver

Lidt salt

1 æg

25 g smør

1,5 dl mælk og smør til stegning

Sirup

Sådan gør du:

Bland sukker, bagepulver og salt i melet. Slå ægget ud i en skål. Rør mælken ud I ægget. Smelt smørret, og hæld det i mælken. Rør langsomt melblandingen i med piskeris, så dejen ikke klumper. Varm en pande op med smør. Sæt dejen på den varme pande med en spiseske. Bag pandekagerne, til de er gyldne og gennembagte. Servér de tykke pandekagerne med sirup.

LÆS OGSÅ: Hurtige morgenboller med fuldkorn

LÆS OGSÅ: Råkost med appelsiner

LÆS OGSÅ: 7 tip til en rolig morgen

Se, hvad vi ellers skriver om: Madplaner, Dessert og Snacks