
SPONSORERET indhold
Nybagte sprøde vaniljekranse
Lad duften af jule brede sig i det lille hjem med nybagte sprøde vaniljekranse. Her får du opskriften på julens bedste vaniljekranse.
Ca. 90 stk. |
Total: 12 min
Ingredienser
250 g mel
185 g smør
50 g smuttede og fint knivhakkede mandler
125 g sukker
korn af 1/2 stang vanilje eller 2 tsk. vaniljesukker
2 æggeblommer
Sådan bager du vaniljekranse
- Smør og mel smuldres, blandes med de øvrige ingredienser og æltes sammen.
- Lad dejen hvile på køl fra dag til dag.
- Kør den gennem en kødhakkemaskine med kageplader, skær dejen af i 7-8 cm stykker, og form dem til kranse, der stilles direkte på pladen.
- Bag vaniljekransene ved 180 gr. i 10-12 min.
Husk, at kniven og hulskiven skal fjernes inden kagepladerne sættes i kødhakkemaskinen. Inderst sættes pladen med de mange huller, sådan at den største stjerne vender nedad.
Udenpå monteres pladen med de to huller, så den slutter tæt til den første, og det store hul er ud for stjernehullet.