Opskrifter med rug
SPONSORERET indhold

Wraps med søde kartofler, blomkål og perlerug

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De grove wraps er gode som hurtig aftensmad. Tilføj lidt ekstra fylde ved at komme kogt perlerug i sammen med masser af grønt selvfølgelig.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
11. sep. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
Hovedret til 3-4

Ingredienser

1 dl perlerug
3-4 søde kartofler
olivenolie
1 blomkål
2-3 fed hvidløg
salt
1-2 lime, saften heraf
2 håndfulde koriander

Yoghurt og wrap:
2 dl mager yoghurt
2 tsk mayonnaise
1-2 spsk chipotle i adobo
1-2 spsk lime
salt
6-8 grove tortillaer

Sådan gør du

Skyl perlerugen, og kog den mør i usaltet vand, cirka 15 minutter. Salt den, og dræn overskydende vand fra den.Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Rist dem i olivenolie på en varm pande, til de er knap møre, cirka 10 minutter. Skær blomkålen i mundrette buketter, og snit hvidløget i tynde skiver. Lad begge dele riste med i et par minutter. Smag til med salt og limesaft.Vend groftplukket koriander i lige inden servering.

Servering:
Rør yoghurt med mayonnaise, chipotle og lime, og smag til med salt. Lun dine tortillaer på en tør, varm pande, og fyld dem med korn, grønt og dressing. Server straks med ekstra lime til.

PRØV OGSÅ: Blæksprutter i tomatsauce

PRØV OGSÅ: Quinoasalat med grillede majs

PRØV OGSÅ: Sprøg kålsalat