
Wraps med sprød fisk og avocado
Prøv dig frem med forskellig fisk. Du kan også bruge en kraftigere fisk og undlade paneringen – f.eks. laks eller skindstegt rødfisk.
Ingredienser
2 hjertesalat
125 g minimajs
1 rød chili
½ bdt forårsløg
1 lime, saften heraf
salt
2 modne avocadoer
1 dl rugmel eller fuldkorns hvedemel
groft salt
400 g rødspættefilet
4 spsk neutral olie
6-8 fuldkornstortillas
Sådan laver du wraps
1. Snit salaten groft og halver minimajs på langs. Hak chili og forårsløg og vend ingredienserne sammen til en salat. Pres saften fra en halv lime over og krydr med lidt salt.
2. Mos avocadoerne sammen med saften fra resten af limen. Smag til med salt.
3. Bland melet med ca. 1 tsk groft salt. Del hver fiskefilet i to på langs og vend dem i melet. Varm olien i en non-stick pande og steg de små filetstykker 2-3 min pr side, til de er gyldne og sprøde.
4. Lun tortillaerne efter pakkens anvisning. Spis wrapsene med salat, avocadomos og friskstegt fisk.