-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Rå grønsagssnacks med estragonmayonnaise
Find fantastiske grøntsager i flotte farver og server dem med en god dip til og ristet rugbrød, der knaser sprødt. Mere skal der ikke til for at lave en imponerende snack.
6
Ingredienser
- 2 skiver groft rugbrød
- 2 spsk rapsolie
- 1 tsk salt
- 1 lille bundt estragon
- 2 dl god mayonnaise
Sådan laver du grønsagssnacks
- Smukke, sprøde grøntsager, f.eks nye gulerødder, lilla blomkål og pink ræddiker. Gerne med top.
- Blend/hak rugbrødet fint. Vend det med salt og rapsolie og bag det sprødt i ovnen ved 170 grader 5-6 minutter.
- Hak estragonen og rør den sammen med mayonnaisen.
- Skyl og anret de rå grøntsager på et smukt fad. Drys det sprøde rugbrødsdrys udover og servér mayonnaisen ved siden af.
- Se også opskrift på Stenbiderrogn med agurk og syrnet fløde.