-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Rejesalat
Lækker rejesalat med agurk og mango - rejesalaten har en let dressing af mayonnaise, lidt dijonsennep og citronsaft og passer perfekt på frokostbordet - både til jul, pinse og påske...
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4-6 personer)
- 300 g frosne rejer
- 1 agurk
- 1 mangofrugt
- salatblade
- 1 bdt purløg
- Dressing:
- 75 g mayonnaise
- 2 tsk dijonsennep
- 2-3 spsk citronsaft
- 1 spsk sukker
- 1 spsk fintrevet peberrod
- salt og peber
- Pynt: Salatblade og purløg
- Lad rejerne tø op efter pakkens anvisning.
- Vask agurken og skræl den i striber.
- Halvér den på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i skiver.
- Skær mangoen igennem på langs på hver side af den flade sten.
- Skær hver halvdel i 3 både, skær skrællen af dem og skær dem i mindre stykker.
- Pisk dressingen sammen og vend rejer, agurk og mango i.
- Anret i en skål foret med skyllede salatblade og pynt med fintklippet purløg.