-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Ribeye med nem bernaisedip
Her spiller kødet hovedrollen, for proteinerne skal give din forbrænding et solidt skub.
4
Ingredienser
- 4 ribeyesteaks
- 1 spsk smør
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- 125 g smør
- 5 bægre pasteuriserede æggeblommer
- ½ citron, saften heraf
- 1 spsk hvidvinseddike eller estragon eddike
- 1 stort bundt frisk estragon, grofthakket
- salt og peber.
- Tilbehør:
- salat, f.eks. af babyleafs, pekannødder, peberfrugt og sukkerærter
Sådan gør du
- 1. Drys kødet med salt og peber, og steg kødet i 2-3 min på hver side i olivenolie og smør.
- 2. Skær smørret i grove tern. Smelt det i en gryde ved svag varme – det må ikke blive brunt.
- 3. Kom æggeblommerne i en blender.
- 4. Kom citronsaft og eddike i.
- 5. Tilsæt det smeltede smør i en tynd stråle, mens blenderen kører. Blend i ca. 2 min.
- 6. Kom dippen i en skål, rør hakket estragon i og smag til med salt og peber.
- 7. Lav salaten, og spis den til bøffen og bernaisedippen.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Franske hakkebøffer