-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Ribeye med nem bernaisedip
Her spiller kødet hovedrollen, for proteinerne skal give din forbrænding et solidt skub.
4
Ingredienser
- 4 ribeyesteaks
- 1 spsk smør
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- 125 g smør
- 5 bægre pasteuriserede æggeblommer
- ½ citron, saften heraf
- 1 spsk hvidvinseddike eller estragon eddike
- 1 stort bundt frisk estragon, grofthakket
- salt og peber.
- Tilbehør:
- salat, f.eks. af babyleafs, pekannødder, peberfrugt og sukkerærter
Sådan gør du
- 1. Drys kødet med salt og peber, og steg kødet i 2-3 min på hver side i olivenolie og smør.
- 2. Skær smørret i grove tern. Smelt det i en gryde ved svag varme – det må ikke blive brunt.
- 3. Kom æggeblommerne i en blender.
- 4. Kom citronsaft og eddike i.
- 5. Tilsæt det smeltede smør i en tynd stråle, mens blenderen kører. Blend i ca. 2 min.
- 6. Kom dippen i en skål, rør hakket estragon i og smag til med salt og peber.
- 7. Lav salaten, og spis den til bøffen og bernaisedippen.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Franske hakkebøffer