-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Ristede blomkål med parmesan og rugbrød
Jeg er fuldstændig vild med ristet blomkål. Det er det skønneste tilbehør til alt fra grillet kød til dampet fisk eller bare helt solo. Her toppet med sprøde rugbrødskrummer, der giver skøn tekstur og smag.
3-4
Ingredienser
- 1 blomkål
- lidt olivenolie
- salt
- 1 tsk fintrevet økologisk
- citronskal
- 2 håndfulde bredbladet
- persille
- 3 skiver rugbrød (helst ren rug, uden kerner)
- lidt olivenolie
- salt
- 50 g høvlet parmesan
Sådan gør du
- Del blomkålen i mundrette buketter. Rist dem i olivenolie på en varm pande, og smag til med salt. De skal have 5-8 min i alt. Vend med citronskal og hakket persille lige inden servering.
- Smuldr rugbrødet, og rist krummerne i olivenolie på en varm pande. De skal have 3-4 min, eller til de er sprøde. Krydr med salt, og dryp dem af på køkkenrulle.
- Anret blomkålen toppet med rugbrød og parmesan.
- TIP! Du kan sagtens lave dine rugbrødskrummer dagen før brug.