-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Sådan snitter du et kålhoved
Kål er lækker, sund og billig mad - her guider Katrine Klinken dig til, hvordan du nemmest snitter et kålhoved til salater, wokretter og coleslaw.
Ingredienser
- 1 kålhoved - rødkål eller hvidkål
- Fjern evt. grove yderblade fra kålen.
- Skær en skive af kålen i den modsatte ende af hvor stokken er.
- Placer kålhovedet med skærefladen nedad.
- Skær kålen i fire store stykker uden om stokken, som ikke skal bruges.
- Skær kålen i mindre stykker til f.eks. stuvet hvidkål, rødkål eller gryderetter.
- Kålen kan også snittes i strimler til lynstegning i en wok eller meget fint til f.eks. en coleslaw eller anden salat.