-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Salat med stenbiderrogn og dildcreme
En smuk og farverig salat med stenbiderrogn og æg, der både kan bruges til frokost eller som forret.
4-6 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 4-6 æg
- ½-1 fennikel
- ½-1 bundt radiser
- 1 skalotteløg
- 1 håndfuld ærtespirer
- 1 lille bundt dild (brug den ene halvdel til salaten og den anden halvdel til dressingen)
- ½ citron, saft heraf
- lidt olivenolie
- Dressing:
- 2 dl cremefraiche 18 %
- 1½ tsk dijonsennep
- salt og peber
- ca. 200 g stenbiderrogn (beregn 50 g stenbiderrogn pr person)
- Tilbehør: brød
Sådan laver du salat med stenbiderrogn:
- Kog æggene 7-10 minutter afhængig af om du vil have dem smilende eller
- hårdkogte.
- Pil dem og skær dem i kvarte og krydr med lidt salt. Skær fennikel i tynde skiver, f.eks. på en mandolin.
- Nip og skær radiser i mindre stykker. Pil og skær skalotteløg i tynde ringe. Pluk ærtespirerne og hak dilden groft. Gem halvdelen til dressingen.
- Vend fennikel, radiser, skalotteløg, ærtespirer og dild sammen med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.
- DRESSING: Rør cremefraiche med dijonsennep, salt, peber og dilden sammen. Smag til med salt og peber.
- Anret salaten på et fad og kom skefulde af dildcreme over. Kom herefter de kvarte æg og stenbiderogn på.
- Server med brød til. Kom evt. resten af stenbiderrognen i en skål og server til.