-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Skinketoast
Til dig, der elsker ristet hvidt brød og cafémad. Og så slanker det.
4
Ingredienser
- 8 skiver Elverbrød (fra Guldbageren) – se tip
- 60 g mandler eller hasselnødder
- 40 g Lätta
- 200 g god skinke
- 80 g ost 16%
- 4 spsk pesto
- 2 tomater
- friskkværnet peber
- lidt stødt spidskommen
Sådan gør du
- 1. Bag brødet dagen i forvejen, så det er klar. Lav brødet efter anvisning på pakken, men tilsæt hakkede mandler. Del brødet i 8 skiver.
- 2. Smør brødskiverne med Lätta, og fordel skinken på brødet.
- 3. Læg skiver af ost ovenpå, og smør til sidst med pesto. Læg 1 skive brød på toppen.
- 4. Bag de 4 toast i ovnen ved 275 grader i 10-15 min.
- 5. Servér skiver af tomat til den lune skinketoast, og drys med friskkværnet peber og stødt spidskommen på toppen inden servering.
- Tip: Brødet kan købes færdigbagt eller som brødblanding. I denne opskrift har vi tilsat mandler til brødblandingen. Brødet ligner franskbrød, men virker helt anderledes end hvidt brød i din krop, da det indeholder fibre og protein fra soja og æggehvide. Det løfter ikke blodsukkeret, har forsvindende få kulhydrater og mætter særdeles godt.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Croque Monsieur med brie