-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Spinatsalat med blåmuslinger, rug og pæremayo
Vores nordiske blåmuslinger er ikke truet af overfiskeri, er nemme at fange og så smager de bare godt.
4
Total:50 minutter
Ingredienser
- 2 dl perle rug (spelt eller byg kan også bruges)
- 5 dl hønsebouillon
- 1 kg blåmuslinger
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 2 dl æblecider
- 1 pære
- 3 dl aioli, f.eks. Løgismoses fra Netto
- 100 g baby spinat
- 25 g syltet græskar, fås i udvalgte supermarkeder
- ½ rødløg, skåret i skiver
- frisk dild
- salt og peber
Sådan gør du:
- Kog perle rug i hønsebouillon i ca. 30 min, og lad den trække 10-15 min. Afkøl, mens du gør blåmuslingerne klar.
- Sauter hvidløg i olivenolie, og hæld blåmuslinger heri. Hæld æblecider i, og kom låg på. Damp muslingerne i 5-7 minutter, til de er åbne. Si lagen fra muslingerne, og krydr dem med salt og peber.
- Blend pære sammen med aioli, og smag til med salt og peber.
- Vend babyspinat med pæremayonnaisen, og servér sammen med rugkerner, blåmuslinger, syltet græskar, rødløgsskiver og dild på toppen.
- Gem lagen fra muslingerne, og lav en lækker suppe på den en anden dag.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/