Suppe med ravioli

Suppe med ravioli

4 personer

Ingredienser

  • 2 porrer
  • 4 persillerødder
  • 3 gulerødder
  • 1 liter frossen hønsekødssuppe eller bouillon
  • 1-2 spsk. citronsaft
  • 1 pakke friske ravioli eller tortellini f.eks. med svampe
  • Pynt:
  • evt. lidt pesto f.eks. mandelpesto samt frisk basilikum
  • Tilbehør:
  • fuldkorns flute

  1. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skræl persillerødder og gulerødder, og skær dem i tern. Kog suppen op, og kom grønsagerne i. Kog dem med 3-4 min.
  2. Kog raviolierne efter anvisning på emballagen. Afdryp dem, og kom dem i suppen. Varm suppen kort op. Smag til med citronsaft.
  3. Server evt. suppen med pynt af pesto og basilikum.