Louisa Lorangs vegetarretter
SPONSORERET indhold

5 lækre vegetarretter

Der er flere gode grunde til at snuppe en dag uden kød – både for miljøets, pengepungen og din egen sundheds skyld. Her er fem smækre vegetarretter med masser af knas og power, der forhåbentlig ikke får nogen til at længes efter kød!

Af:: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
21. mar. 2015 | Mad | ALT for damerne

Kikærtesalat med babaganoush
Retten er skøn som vegetarret, men den kan også bruges som luksus tilbehør, f.eks. til en lammesteg.
Få opskriften her.   
 

Svampe-fritatta
Fritatta er noget af det hurtigste og skønneste hverdagsmad. Du kan bruge rester af dampede grøntsager, kartofler, korn, ost, eller hvad du vil. Her får du den med masser af skønne svampe.
Få opskriften her.   


All-in-one tofupande
Jeg er vild med tofu. Jeg er især glad for den faste tofu fra Nagel, der fås hos Helsekosten. 
Få opskriften her.


Søde kartofler med knas
Jeg elsker søde kartofler. De er sunde, smagfulde og så hurtige at lave. Jeg synes bestemt, at de sagtens kan have hovedrollen i et måltid!
Få opskriften her.


Grønsager i rød karry  
De skønne perlerug er polerede rugkerner, der er ret hurtige at koge. De passer godt til retten, for de kan suge saucen lidt ligesom ris. De smager så dejligt og er knassunde. Du kan også servere korn, fuldkornsris eller f.eks. boghvedenudler til denne karry. 
Få opskriften her.  


LÆS OGSÅ: Derfor elsker vi kager 

LÆS OGSÅ: 11 opskrifter til dine festdage 

LÆS OGSÅ: Her er de bedste kageopskrifter til teen