Middag med tapas: 5 skønne opskrifter
SPONSORERET indhold

Lav sommerlig tapas med årstidens grønt

Sæt de fire små, forårsinspirerede retter på bordet, og servér med en god flaske kølig hvidvin eller et glas bobler. Opskrifterne er til 6-8 personer. Suppler evt. med et par gode oste, hvis der er appetit til mere, og afslut med en skøn rabarberiskage.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
24. maj. 2014 | Mad | ALT for damerne


Få opskriften på grillet kylling med marineret rå rabarber og basilikum


Få opskriften på kalvesteak med topping af nye gulerødder og løvstikke


Få opskriften på brandade med grønne asparges, dild og rugbrødsdrys


Få opskriften på spidskålssalat med rygeost og jomfruhummer


Få opskriften på rabarberiskager med chokolade


PRØV OGSÅ: Lav lækker mad med sæsonens ærter