-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Få opskriften på kalvesteak med topping af nye gulerødder og løvstikke
Mørt kød med delikat forårsgrønt.
6-8 tapasanretninger
Ingredienser
- 2 nye gulerødder
- ½ rødløg
- 100 g sorte oliven
- 3 spsk løvstikke, hakket
- 2-3 spsk persille, hakket
- 1 tsk citronskal, revet
- 2 kalvesteaks a ca. 200 g pr. stk.
- olivenolie til stegning.
Sådan laver du kalvesteak med topping af nye gulerødder og løvstikke:
- Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern. Pil og hak rødløget i små tern. Udsten de sorte oliven, og hak dem groft.
- Bland gulerødder sammen med rødløg, løvstikke, persille, citronskal og sorte oliven, og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Steg kalvesteakene på en pande med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber ca. 3 min på hver side. Lad dem trække 5-10 min, og skær dem i små skiver.
- Servér skiver af kalvekød med topping af nye gulerødder og løvstikke. Anret det f.eks. på et fad, og kom en tandstik i hvert kødstykke, eller kom kød og topping på et lille stykke ristet brød, og drys med ekstra hakket løvstikke.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter