-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Varm ”middelhavssalat” med rød quinoa, bagte grøntsager og grillet halloumi
En mættende salat, som gør det ud for et aftensmåltid på en travl dag.
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 dl rød quinoa, kogt efter anvisningen
- 2 store peberfrugter, gerne 1 gul og 1 rød
- 1 squash
- 1 aubergine
- 3-4 gode halvfaste tomater
- 1 glas sorte oliven, gerne soltørrede
- 1 lille bundt basilikum
- evt. 1 lille bundt merian eller oregano
- ½ dl god olivenolie
- 3-4 spsk balsamicoeddike eller 1 god lagret sherryeddike
- ca. 200 g halloumi
Sådan gør du
- Grill peberfrugterne i ovnen, indtil der er sorte blærer på skindet, det tager ca. 10-15 min − vend gerne en gang undervejs.
- Læg peberfrugterne i en frysepose eller i en beholder med tætsluttende låg. Lad peberfrugterne ligge og danne kondensvand i ca. 5 min, derefter skulle skindet være til at pille af dem.
- Imens peberfrugterne hviler, skærer du squash og aubergine i tynde skiver, og lægger dem i et ildfast fad, dryp med lidt olivenolie og havsalt. Bag ved 200 grader i 15 min. Vend de lune grøntsager med quinoa, udskårne tomater, oliven og krydderurter, og lad det stå og trække.
- Imens skærer du halloumien i stænger på ca. 1,5 cm og pensler dem med olie – grill dem på en varm grillpande, ca. 3 min på hver side. Servér til salaten, evt. med godt brød til.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Weekendmad: Grillet fiskespyd og pærekage