app
SPONSORERET indhold

fit tester: Yoga- og meditations-apps

Har du brug for et pusterum? Tænd telefonen og find fred og ro i kroppen og dit hoved. Vi har testet 4 yoga- og meditations-apps - find din favorit.

Af:: Redaktionen
30. aug. 2013 | Sundhed | Fit living


MINDFULLNESS-APPEN DK

DET LOVER DEN: Mere nærvær og mindre stress.
DET KAN DEN: Appen indeholder fem guidede meditationer af forskellig længde lige fra 3 til 30 min. Du kan også se en statistik over, hvor mange meditationer du har gennemført den sidste uge, måned eller år − smart. Eneste kritikpunkt er, at meditationerne ligner hinanden en del. 13 kr. på play.google.com

5 ud af 6 stjerner

 


KUNDALINI-YOGA

DET LOVER DEN: Mindre stress og mere energi på en enkel, men effektiv måde.
DET KAN DEN: Appen indeholder 39 øvelser inddelt i 5 programmer mod bl.a. stress, spændinger i nakke & skuldre eller som en opkvikker i løbet af en lang dag. Derudover får du fire meditationer, som er lidt svære for en begynder. Yogadelen er mere begyndervenlig. 19 kr. på itunes.apple.com

4 ud af 6 stjerner

 

DAGLIG YOGA

DET LOVER DEN: En smidig og stærk krop via simple yogaøvelser.
DET KAN DEN: Appen fylder 201 MB, og derfor kræver det god plads på telefonen, før du henter den ned. Øvelserne er dog gode og bliver vist på film. Klart et plus, fordi de er lette at følge. Du kan vælge mellem 20, 40 eller 60 minutters yoga af forskellige sværhedsgrader.
Gratis på itunes.apple.com

3 ud af 6 stjernerMINDFULLNESS I HVERDAGEN.

DET LOVER DEN: At du på en nem måde bliver mere mindful i hverdagen.
DET KAN DEN: Appen indeholder én meditation med fokus på åndedrættet. De andre meditationer skal du købe dig til. Derudover får du en introduktion til mindfulness og fem minutter med klokkespil. Meditationen er ret kedelig, men o.k., hvis du trænger til et break på jobbet.
Gratis på itunes.apple.com

2 ud af 6 stjerner