Inspiration til en sundere livsstil

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Bedre balance i livet, Madpoteket, Living by Frost, Kost by Greinert, Klinik Ringsing & Innerlife

Inspiration til en sundere livsstil

Smerter, træthed og et hav af mislykkede slankekure. Vi har nok alle været der og prøvet træning og alle mulige quickfix for at få en sundere livsstil.

Men ofte er årsagerne mere komplekse, og det gælder derfor om at finde baggrunden for problemerne.

Vi har fundet en række sundhedsrådgivere, som kan hjælpe dig med at finde årsagen og få en sundere livsstil.

Et sundhedsforløb ændrer din livsstilinnerlife_britta-alt_for_damer.jpg

Britta har hjulpet mange til mere sundhed og energi, hvilket kan ses på markører som blodprøver og dexa-scanninger. Livsstilsændringerne er resultatet af et sundhedsforløb, der bygger på Brittas mange års viden om sundhed og personens individuelle situation, herunder hvad der kan lade sig gøre hos den enkelte.

Som certificeret Umahro sundhedsrådgiver har Britta dybtgående viden om ernæring, biologi og adfærd skabt af mange efteruddannelsesdage og 1000 timers erfaring i coaching.

Midlerne er viden om kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, og ændring af miljøet omkring dig. De faktorer, der har allerstørst indvirkning på din sundhed, glæde og livskvalitet.

Innerlife - Umahro Sundhedsrådgiver

Fra syg til raskKlinik_Ringsing.jpg

Hos Klinik Ringsing møder du Sundheds- og kropsterapeut Dorte Ringsing. Dortes mål er at afhjælpe dig med dine problemer som f.eks. smerter i kroppen, sportsskader, arbejdsskader, kroniske lidelser, ubalancer i kroppen, ubehag, spændinger og sundhedsrådgivning - fra syg til rask/fra usund til sund.

Kontakt Dorte, så finder I sammen den behandling eller det sundhedsforløb, der passer bedst til dig. Kontakt mig på mail dringsing@gmail.com

Individuelle kost- livsstils- og træningsplanerkostbygreinert__dsc5920.jpg

Hos Ann-Louise V/Kost By Greinert arbejdes der ud fra et personligt og individuelt hensyn, når der lægges kost- livsstils- og træningsplaner.

Så uanset om man ønsker at tabe sig eller "spise sig rask" formidler Ann-Louise budskabet om sundhed, "mad-ro", selvkærlighed og balance - både i individuelle vejledninger eller som hold-forløb.

Med flere års erfaring som Kostvejleder, Umahro Certificeret Sundhedsrådgiver, NLP- og fitnessinstruktør står det klart, at alle er unikke og sjældent skal spise og træne ens for at nå deres mål.

Se mere på: www.kostbygreinert.dk eller Facebook: Kost By Greinert - Umahro Certificeret Sundhedsrådgiver.

Kost By Greinert - Umahro Certificeret Sundhedsrådgiver

Gør den sunde livsstil til en naturlig del af hverdagenLivingByFrost_untitled_design-327.jpg

Mange kvinder kæmper i det daglige med at få gjort den sunde livsstil til en naturlig del af hverdagen. Siff Frost har igennem 10 år arbejdet for disse kvinder.

Siff Frost skabte Living by Frost®, som er en helt unik metode til at få kvinder til at lykkes med den sunde livsstil.

Siff er uddannet inden for Functional Medicin, ernæring og personlig træner. Alt dette for at tilgodese klienternes udfordringer. Der kan være ubehag ved overgangsalder, livsstilsygdomme og overvægt.

Fælles for alle konsultationer hos Living by Frost® er, at de tilpasses hver enkelt klient.

Helbredelse fremfor symptombehandlingMadapoteket_madpoteket_foto_alt.jpg

Madpoteket har primær fokus på livsstilssygdomme og autoimmune sygdomme, som 1 ud af 5 danskere lider af.

Mette arbejder ud fra den funktionelle medicintilgang, at bag enhver lidelse ligger der en årsag og en udløsende faktor. Ved at finde frem til årsagen hos den enkelte, som f.eks. kan være problemer med fordøjelsen, fødevareintolerance, inflammation eller langvarigt stress, der påvirker immunsystemet, kan man begynde helbredelse fremfor symptombehandling.

Mette arbejder med kosten, kosttilskud, fordøjelsessystemet, bevægelse, søvn og stress.

Mette er uddannet Sundhedsrådgiver af Umahro Cadogan og Pia Norup, kostvejleder og NLP coach.

Følg Madpoteket for inspiration til sundere valg: Facebook eller Instagram.

Sundhed skal ikke være en kampRikke_siddestrk_bro.jpg

Drømmer du om, hvordan din sundhed skal være resten af dit liv?

Har du været på et hav af kure, som ikke holdt på sigt?

Sundhed er langt mere end kost -og træningsplaner, og skal ikke være en kamp. Du er et helt menneske, der rummer følelser og erfaringer. Lad os skabe en bedre balance i dit liv.

RikkeØ er certificeret sundhedsrådgiver og fysioterapeut. Sammen med konkret sundhedsrådgivning arbejder RikkeØ ind bag vaner og adfærd samt hjælper med at opløse uhensigtsmæssige mønstre, der kan bremse sundheden. Det handler om at blive bevidst og lære at elske sig selv, så bliver sundheden nemmere.

Følg RikkeØ på Instagram og Facebook

Se, hvad vi ellers skriver om: Vægttab, Kostplan og Kalorier