Sunde tips: Kom i form på ingen tid

Foto: Alamy

Sund hverdag

Sunde tips: Sådan kommer du i form på ingen tid

Det er ikke for godt til at være sandt - du kan nøjes med at træne 1 til 2 gange om ugen.

ALT for damerne tester: EMS Body Power
Du kan nøjes med at træne en til to gange om ugen i tyve minutter og stadig se ud, som om du styrketrænede dagligt. Først skal du dog have et sæt skiundertøj på og en vest med elektroder og spændes godt ind, for der skal bogstaveligt talt sættes strøm til din træning. Christin Sommer, produktchef for miha bodytec i Skandinavien og personlig træner, instruerer mig i kendte træningsøvelser som f.eks. squats, lunges, høje knæ og plankens stilling. Strømmen føles lidt ubehagelig, men ikke uudholdelig (de fleste siger, at det ”kilder”). Tyve minutter svarer til op tre timers træning. Se Emsbodypower.dk.

Det kan EMS:
✔ Supplere anden træning eller erstatte den.
✔ Træne kroppen efter en skade (godt ved tab af muskelmasse).
✔ Genoptræne muskler uden at belaste led.
✔ Træne af enkelte muskelgrupper.
✔ Fungere som cellulitis- og slankebehandling.
Modermærkekræft
973 danske kvinder får hvert år konstateret modermærkekræft – og det er europarekord. Det viser nye tal fra Globocandatabasen, der drives af Verdenssundhedsorganisationen WHO. En af grundene er, at danske kvinder elsker solen for meget. Undgå solarium, og sørg for de tre s’er, når du vover sig ud i den skarpe sol: skygge, solcreme og solhat.
Kilde: Politiken og Cancer.dk
Kost mod kræft
Først må du ikke spise for meget frugt, så er det netop æbler, der kan redde dit liv. Kostjunglen, når det handler om, hvad der er godt for helbredet, og hvad du absolut skal holde dig fra, er svær at finde rundt i. Men med denne nye bog af forskningschef og overlæge Anne Tjønneland samt seniorforsker Anja Olsen, begge fra Kræftens Bekæmpelse, får man valide informationer om, hvilken diæt, man bør holde sig til for at bryde det uhyggelige faktum, at hver tredje dansker på et eller andet tidspunkt i livet bliver ramt af en kræftsygdom.

"Det gode helbred", Anne Tjønneland og Anja Olsen, Politikens Forlag, 250 kr.LÆS OGSÅ: Sunde tips: Sådan får du en flad mave på 30 dage