træning
SPONSORERET indhold

Undgå disse 3 klassiske fejl, når du træner

Fitnesscentret er et mekka for god form, men det er vigtigt, du træner rigtigt. Vi har set nærmere på tre klassiske fejl, så du får mere ud af din træning.

Foto: Getty
28. jun. 2017 | Sundhed | ALT for damerne

1. For hurtige mavebøjninger. Tålmodighed er en dyd, når det kommer til mavebøjninger. Brug fem sekunder på at løfte og fem sekunder på at sænke. Det langsomme tempo tvinger dine mavemuskler til at trække sig sammen i længere tid. Det betyder, at de arbejder hårdere – og i sidste ende, at du skal lave færre maveøvelser, hurra!

2. Du glemmer styrketræningen. Styrketræning kan faktisk forbrænde op til 200 kalorier på bare en halv time. Er du begynder, kan et par holdtimer i f.eks. body pump være en god start. Det giver dig rutine og tempo. Og jo mere muskelpower, du har, jo mere forbrænder du generelt.

3. Træning uden plan. Det er dømt til at gå galt, hvis du ikke ved, hvad du vil, når du tager i fitnesscenteret. Enten mister du tråden, eller også havner du i din faste rutine. Brug lidt tid på at lægge en plan, før du begynder – og prøv gerne noget nyt. Nye udfordringer giver høj forbrænding

Anbefalet til dig