Anders Breinholt: ”Jeg synes ikke selv, jeg har peaket endnu”
SPONSORERET indhold

Anders Breinholt: ”Jeg synes ikke selv, jeg har peaket endnu”

Tv-værten Anders Breinholt har været vidt omkring i den danske mediebranche. Alligevel mener han ikke, at karrieren har nået sin top endnu. Det fortæller han i denne uges ALT for damerne.

Af: Cille Lewinsky og Emma Kleist Christensen Foto: Franne Voigt
28. mar. 2018 | Livsstil | ALT for damerne

- Hver dag er et nyt program, og hver dag er der nye ting, man skal fokusere på, fortæller Anders Breinholt i denne uges ALT for damerne, da han bliver bedt om at svare på, hvad der er det bedste vedjobbet som tv-vært

- Hvis det ikke går godt, kommer der altid et nyt program. Men jeg føler næsten aldrig, at jeg ikke leverer, uddyber han.

Anders Breinholt er 45 år og har efterhånden været vidt omkring i mediebranchen. Han har prøvet kræfter med både tv og radio, og er nu vært for talkshowet ”Natholdet” og podcasten ”Anders & Anders”. Han mener selv, at han med disse to programmer endelig er nået til et sted i sin karriere, han gerne vil være.

- Jeg har virkelig fundet min rette hylde, understreger han.

- Det kan godt være, der er andre, der vil sige noget andet, men jeg har gjort alt for at prøve at forlænge min karriere. Jeg ved godt, jeg ikke skal lave ”Natholdet” for evigt.

Den hylde har Anders Breinholt fundet efter mange forskelligartede jobs, og det er langt fra dem alle, der har været lige sjove og hjemmevante for den ellers så rutinerede vært. Han har tidligere følt sig som ’en elefant i et glasbur’ på arbejdet, fortæller han i interviewet:

- Da jeg var vært på ”Go’ Morgen Danmark”, irriterede det mig, at jeg ikke havde mere faglig ballast, end jeg havde. Jeg lavede næsten tre timers livefjernsyn, hvor der kom alt fra en kok, der lavede flæskesteg, til statsministeren og en familie, der havde mistet én til cancer. Emnerne var så vidtfavnende, og min opgave var, at programmet skulle laves om, blive nyt og sprødt, så jeg var meget bevidst om min rolle, siger den 45-årige tv-vært.

Ikke nået toppen endnu

Anders Breinholts hverdag ser meget anderledes ud i dag, hvor han er mere tilfreds med sit arbejdsliv end nogensinde før. Alligevel mener han ikke, at han har nået toppen af sin karriere endnu.

- Jeg synes ikke selv, jeg har peaket endnu, men jeg ved godt, at kurven vil gå nedad på et tidspunkt, siger han.

Selvom Anders Breinholt både kan skrive radiovært, podcaster og tv-vært på sit CV, har han stadig nye projekter i støbeskeen. For fire år siden startede han sit eget produktionsselskab, og her igennem har han opdaget en evne hos sig selv, som han mener kan fremtidssikre karrieren.

- Jeg har undervejs fundet ud af, at jeg sammen med min partner er god til at finde nye talenter og sætte en gruppe sammen, som fungerer på tværs af alder og køn. Det betyder, at når jeg ikke er den fede mere, som folk ringer til og spørger, om jeg vil være vært, så har jeg noget andet at tage mig til, siger han og understreger:

- Når det hele en dag vælter, og jeg har peaket, er det det, jeg har at falde tilbage på. På den måde har jeg fremtidssikret mig selv.

Læs hele interviewet med Anders Breinholt i denne uges ALT for damerne. Her fortæller han blandt andet om at leve i en sammenbragt familie og om sin fars alt for tidlige død.

Anbefalet til dig