I hylder sygeplejersker

Foto: Susanne Holm Jensen & Anne Larsen Her er jeres mest rørende opslag under hashtagget #vihyldersygeplejersker

I hylder sygeplejersker

I hylder sygeplejersker - her er jeres historier

Der har været fart på hashtagget #vihyldersygeplejersker, siden ALT for Damerne offentliggjorde, at årets Kvindepris 2016 går til alle de seje sygeplejersker derude - kvinder såvel som mænd. Her er jeres mest rørende opslag.

Siden offentliggørelsen af vinderen af årets Kvindepris 2016, har hashtagget #vihyldersygeplejersker figureret på de sociale medier. De 75.000 sygeplejersker i Danmark gør nemlig hver dag en kæmpe forskel for andre mennesker, og det vil mange gerne bakke op om. 

Videoen, hvor Tina Nikolaisen fortæller, hvorfor ALT for damerne har valgt at hylde de danske sygeplejersker med årets kvindepris, er delt knap 2.500 gange og har fået næsten 9.000 positive reaktioner. Mange deler og kommenterer med en anerkendelse af de dygtige kvinder og mænd derude. Sygeplejersker deler videoen med et 'tak' og skulderklap til deres kolleger, mens andre benytter lejligheden til at tage velfærdsdiskussionen op.

Vi har samlet nogle af de mest rørende opslag her.

Anne Larsen fortæller om sygeplejersken Hanne, som var der for hende, da hun på tragisk vis i 1990 mistede sin lille datter Emilie, som endnu ikke var fyldt ét år. Med teksten har hun opslået et billede af den lille pige: 

Susanne Holm Jensen hylder sin mor med ordene: "Min yndlingssygeplejerske var min mor":

Jesper Vollmer har lagt et billede op fra en hospitalsstue, hvor han siger tak til de sygeplejersker, der har været der for ham efter en livsændrende ulykke: 

 

Jytte Vestmark er neonatal sygeplejerske, og hun har lagt dette billede op med hashtagget #VerdensBedsteArbejde: 

Se, hvad vi ellers skriver om: ALT for damernes kvindepris og Samfund

610x200_woordy_knap2.jpeg