Skam Austin
SPONSORERET indhold

SKAM rykker til Texas – se den nye trailer her

Nedtællingen til den amerikanske udgave af SKAM er sat i gang. I mellemtiden kan du se den længe ventede trailer til SKAM Austin her.

Af: Amalie Louise Larsen Foto: Skam Austin Facebook
19. apr. 2018 | Livsstil | ALT.dk

Ord som ’fuckboi’, ”dritkul’ og ‘ass’ bliver der ikke mange af, når hitserien SKAM om et øjeblik rykker til Bouldin High i Austin, Texas.

Den 24. april kan fans af den populære ungdomsserie nemlig se med, når den amerikanske udgave af NRK-serien går i luften under navnet Skam Austin, som sendes via det splinternye Facebook Watch.

Er du ikke den tålmodige type, kan du allerede nu få et glimt af herlighederne på Skam Austins Facebook-side, hvor de første seks klip er lagt ud til en særdeles forventningsfuld fanskare.

Her får du både en teaser uden tale, hvorefter der følger fem Instagram-videoer, som lader til at være små introduktionsvideoer af de karakterer, der bliver den nye Noora, Isak, Eva, Vilde og William.

Vi kan blandt andet se frem til danseholdet The Kittens, en begejstret journalist for high school-avisen og en række træningsglade drenge.

Meget mere Andem

Helt foruden det originale SKAM-hold bliver vi dog ikke.

Den norske instruktør Julie Andem, der står bag det originale 'Skam'-hit, er nemlig også en del af holdet bag den amerikanske version.

- Jeg har besluttet mig for at instruere den amerikanske version af "Skam". Jeg ville ikke give den til nogen anden. Det bliver en udfordring at prøve på at lave den i en anden kultur, på et andet sprog, til et meget større publikum, men jeg lover, at jeg vil lægge alle mine anstrengelser og mit hjerte i det, lyder det fra Julie Andem selv i et fem måneder gammelt Instagramopslag.

Om den amerikanske fortolkning bliver en 1:1 kopi af den norske udgave, må vi imidlertid vente med at få afsløret, indtil det første rigtige klip går i luften tirsdag kl. 3:40 amerikansk tid.

I mellemtiden kan du melde dig ind i nogle af de utallige Facebook-fansider, der allerede er skudt i vejret - og se med i videoerne herunder.

Anbefalet til dig