Sofia Manning gift
SPONSORERET indhold

Sofia Mannings romantiske bryllup

Kom med til Sofia Manning og Jonas Beha Erichsens romantiske bryllup i en gammel olivenmølle i Andalusien.

Af: Mille Collin Flaherty Foto: Privat
26. sep. 2016 | Livsstil | ALT for damerne

Brudeparret
Sofia Manning, coach, forfatter og indehaver af Sofias Hus, og Jonas Beha Erichsen, vinbonde, olivenbonde og journalist.

Sofia og Jonas' bryllup skulle være en kærlighedsfest. En romantisk begivenhed, der beseglede deres kærlighed – og en rigtig god fest, der ikke druknede i stive skikke og kedelige kutymer. Det skulle på en gang føles uformelt og stilfuldt. Endelig ønskede parret, at venner og familie, der kom rejsende langvejs fra, havde tid til at være sammen med hinanden – og med dem. Omgivelserne var oplagte: For et par år siden flyttede Sofia og Jonas til Andalusien, hvor de gennem et par år havde istandsat en gammel olivenmølle i Ronda-bjergene. Til brylluppet ville de gerne anvende den fantastiske natur som "kirkerum" og deres finca som omdrejningspunkt for festen. I en lysning på grunden, otte minutters gang fra huset, ligger en "torril", en oldgammel cirkulær stensætning, der i hundredvis af år har fungeret som tyrefold. I og omkring den står smukke, gamle oliventræer, der yder en smule tiltrængt skygge i den ellers bagende varme spanske eftermiddagshede – et magisk sted at hylde kærligheden. Det føjede noget særligt til ceremonien, at den fandt sted i en cirkel – som symbolikken i ringene, ægteskabet og livet selv. Uden for cirklen sad en cellist og en violinist, som med udvalgte stykker klassisk musik akkompagnerede de forskellige faser i ceremonien fra ankomst til exit. Hele selskabet kom gående fra den ene side, og roen sænkede sig langsomt, mens folk samledes for at lytte til musikken. Sofia kom, ledsaget af sin far og tre yndige brudepiger, gående fra den anden side, mod Jonas, der ventede i stencirklen. Selve ceremonien blev forestået af en god ven, der højtideligt og med stor myndighed orkestrerede, at Sofia og Jonas fik udtrykt præcist det, de hver især lægger i det, ægteskabet betyder for dem.

LÆS OGSÅ: Guide: Find din drømmekjole i New York

Hår og makeup
Sofias veninde Line Ebbesen, der er makeupartist, lagde makeup og satte hår på Sofia, der ønskede et naturligt look: En løs knold med blomster og let makeup på grund af varmen.

Kjolen
Sofias datter, hendes veninde og Sofia tegnede selv kjolen på papir, og så tog de til Sevilla og købte stof. Kjolen blev syet i nabolandsbyen af en lokal skrædder. Regningen lød på 85 euro for fire kjoler.

Ringene
Ringene er fra Nicolette Stoltze på Østerbro, og det var Jonas, der stod for dem. Sofias er en enkel ring med en diamant i, og Jonas' er en helt klassisk guldring.

Musikken
Folk blev budt velkommen med spansk guitar og flamencosang. Under vielsen blev der spillet klassisk musik af et lille orkester, og til festen havde parret hyret en dj.

LÆS OGSÅ: Disse 12 ting skal du forberede dig på, før du bliver gift

Sofia om...
... den unikke location
– Fincaen i Spanien er et symbol på, at vi sammen kan gøre drømme til virkelighed. Jonas droppede sin journalistkarriere, da vi købte stedet, og jeg tog mine børn ud af dansk skole og puttede dem i spansk skole. I det hele taget har Finca'en vendt op og ned på vores liv.

... dagen derpå
– Vi holdt brunch for alle gæsterne med sortfodsskinke og oste, der blev serveret i nærheden af en pool. Mange af gæsterne blev i området, så om aftenen opstod der en spontan middag hos os, hvor vi pludselig var 18 til middag.

... højdepunkterne
– Det var helt klart vielsen, især fordi Jonas var så alvorlig. Min mors tale var også et højde­punkt. Den var meget stærk. Der blev festet igennem, og jeg sad med min datter på en stentrappe og bare kiggede på vores venner og familie, som dansede. Det var virkelig fint at se på alle dem, som fejrer en.

Sofias bedste råd
– Prøv at få noget tid hver for sig inden brylluppet. Det skaber en særlig energi, når I mødes igen til vielsen. Lav noget hyggeligt med dine veninder dagen inden, hvor du bare bliver forkælet. At jeg gjorde det, gør at jeg husker brylluppet på en helt anden og særlig måde.

Maden
Jonas Thunberg, der er køkkenchef på Axelborg, stod for maden assisteret af Maria Junker. Ideen var at bruge det, Sofia og Jonas selv kunne dyrke eller købe i nærheden. De havde anlagt en køkkenhave til lejligheden og reserveret sortfodspattegrise og lam hos naboen. Jonas og Maria havde frit slag til at udfolde sig kreativt, fra de ankom tre dage før brylluppet. Det resulterede i fem fabelagtige serveringer.

Gæsterne
Jonas' familie er stor, så der var meget familie med. Parret havde tænkt, at det måske kun var lidt over halvdelen af de inviterede, der ville komme, for det var en lang rejse til en fest uden børn, men der var kun fire afbud. Sofia havde inviteret sine veninder på hotel to dage før. På den måde fik hun "talt af" inden brylluppet og skulle ikke stresse over ikke at få talt med alle på dagen.

LÆS OGSÅ: Da gadens konge fik sin hjemløse prinsesse

LÆS OGSÅ: Sådan blev Johanne gift uden trusser på

LÆS OGSÅ: Casper og Jenny blev gift på en bakketop i Central Park