-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Hvilken madtype er dit barn?
Kværner han kød og kartofler, men rynker på næsen ad den mindste gulerod? Find ud af, hvilken type dit barn er – og få viden om, hvordan du takler juniors præferencer.
Find dit barns madtype og få tips til at takle smagsløgene
Børn kan være mere eller mindre kræsne fra naturens side. Mens nogle er nysgerrige efter at smage på noget nyt, er andre tilbageholdende, fortæller Helene Hausner, som er ekspert i børns smagspræferencer og ph.d. ved Københavns Universitet. Kræsenhed kan dog også handle om genkendelighed.
“Nogle madvarer kan dit barn lide fra første bid. Andre bryder det sig ikke umiddelbart om. Men bliv bare ved med at tilbyde det – så lærer dit barn typisk at kunne lide smagen,” råder Helene Hausner.
Vuggestuebørn skal oftest smage på noget otte-ti gange, inden de lærer at spise det, mens børnehavebørn skal smage ti-15 gange og skolebørn og voksne helt op til 15-20 gange.