Børneværelser Airbnb
Foto: Airbnb | Lyserød og lyseblå er en saga blot i børneværelset.
ALT.dk

Så fedt bor børn i andre lande: Se de nyeste indretningstrends for børneværelser rundt om i verden

Skal du til at indrette et skønt børneværelse, er der masser af inspiration at hente uden for vores egen grænser. Se de nyeste trends for børneværelser i andre lande lige her.

Af Lotte Michelsen 13.jul.2018 Bolig

En moderigtig hvid indianer-tipi på gulvet i Sydney. Eventyrstemning og en fotovæg med naturskønne alper i Paris. Eller egen børnevenlig pejs til hyggelige stunder i England.

Der er masser af tips at hente til fede måder at indrette et børneværelse anderledes på ved at kigge ud i verden.

En af måderne, hvorpå du kan besøge andres hjem og se deres indretning, er via boligudlejningsservicen Airbnb, som over 19 millioner børnefamilier benyttede i 2017.

Airbnb har screenet deres platform og fundet billeder af børneværelser fra hele verden, der illustrerer de mest populære og inspirerende indretningstrends. Tag med her på et kig ind i børneværelserne hos familier fra Frankrig, Holland og England til Sydney, Toronto og Auckland.

Som galleriet viser, er stereotype farver som lyserød og blå dalet i popularitet, mens trenden i stedet hælder mere mod afdæmpede farver og kreativitet i indretningen.

Temaer som dyr og natur er også i høj kurs, og i det hele taget dét at have fokus på at indrette de smås rum, så det inspirerer til læring, er populært rundt om i verden.

LÆS OGSÅ: Før & efter: Se mit nye børneværelse

LÆS OGSÅ: Sådan skaber du et godt delebørneværelse

LÆS OGSÅ: Børneværelse: Værelset med det fantastiske træhus

Tjen mere på at udleje hjem med børneværelser

I 2017 rejste 19 millioner børnefamilier med Airbnb, og data viser, at boliger med børneværelser samme år havde en større indtjening end boliger uden separat plads til børn.

Kilde: Airbnb


Henter...