caroline henderson
SPONSORERET indhold

Caroline Henderson sætter sin flotte lejlighed til salg: Se den her

Sanger Caroline Henderson og manden Martin Gylling har deres Vesterbrolejlighed til salg. Se billederne her.

Af:: Redaktionen Foto: Bo Nymann
15. sep. 2022 | Bolig | ALT.dk

Det er ikke meget mere end et år siden, at sanger Caroline Henderson sammen med sin mand Martin Gylling overtog nøglerne til deres ejerlejlighed midt på Vesterbro i København.

Men nu har parret altså sat den mere end 100 kvadratmeter store lejlighed til salg igen.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Lejligheden, der ligger på Enghavevej i København, købte jazzsangeren og hendes mand i slutningen af 2020, efter de havde solgt deres store lejlighed ved Nyhavn for 8,8 millioner kroner.

Nøglerne til det nye hjem på Vesterbro – som de købte for knap 6,3 millioner kroner – overtog de i sommeren 2021, og her omtrent 15 måneder senere er den altså til salg igen.

caroline hendersons lejlighed.jpg
Foto: Mai Mouselle, Anna Reventlow Ejendomsmægler.

Lejligheden ligger i et nybyggeri fra 2021 med både altan, elevator og parkering i en tilhørende privat parkeringskælder, og prisen for den moderne indrettede lejlighed er otte millioner.

Tårnhøje ejerlejlighedspriser

På de 15 måneder, parret har haft lejligheden, er prisen steget med mere end halvanden million. Men det er slet ikke så underligt.

Selvom boligmarkedet er stagneret mere efter to hektiske år under coronakrisen, er ejerlejlighedspriserne i Hovedstaden stadig nogle af de dyreste på det danske boligmarked.

Ifølge Boliga.dks udbudstal, koster en kvadratmeter ejerlejlighed i Københavns Kommune i gennemsnit 56.700 kroner i september måned 2022.

I september 2020 lå den gennemsnitlige kvadratmeterpris i Hovedstadsområdet på knap 49.700 kroner. En enkelt kvadratmeter ejerlejlighed i København er steget med 7.000 kroner på bare to år.

Hvis du skal købe Caroline Hendersons lejlighed, skal der dog lidt flere penge på bordet: Sangerindens lejlighed er nemlig udbudt til en kvadratmeterpris på omkring 74.000 kroner.

Se lejligheden her.

Anbefalet til dig