Julie Wittrup Pladsbjerg bolig

Foto: Julie Wittrup Pladsbjerg Julie bliver aldrig træt af de rå vægge, som tittede frem, da de tog alt tapetet ned.

Ugens instagram-bolig

”Man må røre ved alt, hoppe i sofaen og spise i designermøblerne”

Hjemme hos Julie, som er kvinden bag Another Studio, er stilen varm, finurlig og æstetisk. Men uanset hvor meget dyrt design, hun har i sin lejlighed, så går hun ikke på kompromis med funktionaliteten, ligesom små børnefingre også har lov at leve her.

Julie inspireres af hjem, hvor man kan se, at der bor mennesker. Der skal ikke ryddes op, før et billede til Instagram skal knipses, for hun elsker ”virkelige hjem”.

Passionen for at mikse indtryk til en ny sammensat stil får hun af de mange forskellige boliger, hun ser i sit job. Og så elsker hun storskrald, hvor hun understreger, at man virkelig finder meget ”guld”.

For at opnå den helt rigtige personlige indretning, gør hun da også en stor indsats for at få lige præcis de ting, hun har fået øje på, med hjem til den 150 kvm store lejlighed i Aalborg. Lænestolen i stuen – det møbel hun holder mest af i sin bolig – slæbte hun f.eks. med hjem i toget fra København til Aalborg… ”Konduktøren var pænt sur og sagde, jeg ikke kunne komme med, men jeg fældede en tåre og fik lov alligevel”, konstaterer Julie.

Mød kvinden bag instagram-profilen @juliewp– og lad dig inspirere af hende her:

Kan du fortælle os lidt om, hvem du er?

Jeg hedder Julie og driver Another Studio sammen med Mikkel Dahlstrøm, hvor fra vi leverer primært boligreportager og stylingsager til magasinbranchen. Privat er jeg mor til Vanilla og Saxo, og kærester med Mads. Vi er bosat i Aalborg C i en lejlighed på 150 kvm.

Kontor.jpg

Hvor har du fået interessen for boligindretning fra?

Den har nok altid eksisteret. Min mor gik meget op i indretning og købte magasiner hver uge. Min far har hænderne godt skruet på og har altid selv bygget vores møbler derhjemme. Alt fra spisebord til sofabord, en specialdesignet trappe op til førstesalen, mm. Så det ligger til familien, at vi går op i indretning og at vi skaber nogle specielle og unikke løsninger i hjemmet.

Stilleben.jpg

Beskriv din stil?

Min stil er varm, finurlig og æstetisk – men uden at gå på kompromis med funktionaliteten og det faktum, at vi er en børnefamilie. Man må røre ved alt, hoppe i sofaen og spise i designermøblerne. Vi har ikke noget, der ikke må blive brugt, men dermed ikke sagt, at vi ikke holder af vores ting og passer på dem.

Vanilla_leger.jpg

Hvad bliver du inspireret af?

Det kan være alt muligt, men primært folk på Instagram, som bor personligt og hjemligt. Jeg inspireres af de hjem, hvor man kan se, at der bor mennesker. Hvor hverdagsrod ikke behøver fjernes, før man kan tage et billede og dele det på de sociale medier – virkelige hjem!

Magasiner.jpg

Hvad er den mest sjove/skæve/overraskende inspiration, som du har brugt i dit hjem?

Hmm… Jeg ved ikke, om det er sjovt eller mega overraskende, men ofte finder man virkelig meget guld til storskrald. Det lille vitrineskab på vores kontor var oprindeligt hvidt, havde blomstret tapet indvendigt og porcelænsgreb. Men med få midler (en rest maling fra et tidligere projekt) og nye messinggreb kan man virkelig komme langt.

Vitrineskab
Vitrineskabet, der oprindeligt havde blomstret tapet indvendigt, fik en omgang maling og nogle nye greb.

Hvad er det seneste, du har købt til din bolig?

Det smukkeste håndfarvede gardin til vores spisestue. Det fungerer nok mere som et lille kunstværk end til at lukke solen ude. Det er fra @sillewindum.

Smukke håndfarvede gardiner fra @sillewindum.
Smukt håndfarvet gardin fra @sillewindum.

Hvilken ting har overlevet længst i dit hjem?

Det må være vores lænestol i læder og vores spisebordsstole, som har været fast inventar i snart otte år.

LÆS OGSÅ: Er du også vild med de unikke pojagi-gardiner? Sådan syr du dem selv

Spisestue.jpg

Hvad høster flest likes, når du deler det på Instagram?

Det gør de store rumbilleder, hvor man kan fornemme vores lejligheds smukke detaljer – stukken, gulvene og ikke mindst kiggene ind igennem de fire rum.

Dit yndlingsrum i boligen?

Helt sikkert stuen efter at vi fik malet loftet lyserødt.

Stue.jpg

Hvad er det næste, der skal ske i dit hjem?

På et tidspunkt skal vores søn have vores soveværelse og kontoret skal derfor forvandles til et nyt soverum til os.

Sovevaerelse.jpg

Hvilken indretningsstil eller ting vil aldrig finde vej til dit hjem?

Farveløs minimalisme.

Mine favorit-Instagrammere?

Indenfor bolig er det:

@rebeccaklarsen

@_mernee

@still_Sunday

@marieolssonnylander

@femte.til.venstre

@lumikello__

Og jeg kunne nævne mange flere.

Hvad er dit bedste indretningstips?

Det må være at bruge tid på at lave skræddersyede løsninger. Det er hvert fald dem, vi er gladest for herhjemme. For eksempel vores spisebord eller bogkasser med messingplader på.

Julie har selv sat en messingplade på bogkasserne i stuen.
Julie har selv sat en messingplade på bogkasserne i stuen.

Hvad er den grimmeste ting i dit hjem, som du elsker alligevel?

Grimmeste ting … Dét ved jeg simpelthen ikke, grimme ting kommer sjælendt ind her. At noget er skævt, finurligt, osv. er en helt anden sag – det drages jeg derimod af.

Stilleben_2.jpg

Den ting, du holder mest af i din bolig?

Det må være vores lænestol i stuen. Den slæbte jeg med hjem efter endt praktikophold på BoligLiv i sin tid. Jeg fandt den på DBA i københavnsområdet og den fyldte måske lidt mere, end jeg havde regnet med. Jeg skulle også lige have al min oppakning med mig hjem efter tre måneder i København, men hjem til Aalborg skulle stolen selvfølgelig også – med toget. Konduktøren var pænt sur og sagde, jeg ikke kunne komme med, men jeg fældede en tåre og fik lov alligevel.

Bogkasser.jpg

Følg selv Julie Wittrup Pladsbjerg på Instagram her:

Vis os din instagram-bolig

Er din bolig helt unik, og vil du også vise den frem her på ALT.dk, så send os gerne et link til din instagramprofil til denne mail: ugensinstagrambolig@alt.dk