Louise Nicoline Lund house_number1 bolig instagram

Foto: Louise Nicoline Lund I Aarhus bor Louise og Thomas i en klassisk renoveret murermestervilla fra 1924.

Ugens instagram-bolig

Dette køb har virkelig løst udfordringen med opbevaring under skråvæggene

Hjemme hos Louise Nicoline Lund giver samspillet mellem naturmaterialer og afdæmpede farver en følelse af ro og rene linjer. Og så er der enkelte designelementer, som supplerer det hele med et råt tvist.

På instagramprofilen @house_number1_ kan vi følge med i, hvordan Louise Nicoline Lund forvandler en klassisk murermestervilla til et skønt familiehjem i en minimalistisk New Nordic-stil, hvor samspillet imellem det klassiske ved en muremestervilla, det rolige fra det nordiske og det rå fra naturen er i fokus på fineste vis.

Kom med indenfor hos kvinden bag instagram-profilen her.

Kan du fortælle os lidt om, hvem du er?

”Mit navn er Louise Nicoline Lund, jeg er 37 år og arbejder til dagligt som kundeudvikler og træner for Dermarome DK, som er distributør af en lang række beauty brands. Her udvikler og underviser jeg kunderne i vores produkter.

Jeg bor sammen med min kæreste Thomas i en klassisk renoveret murermestervilla fra 1924 i Aarhus. Sammen har vi Ella på 5 år og venter barn nr. to til november.”

I dette fine værelse bor parrets datter Ella.
I dette fine værelse bor parrets datter Ella.

Hvor har du fået interessen for boligindretning fra?

”Jeg har altid haft en passion for boligindretning, møbler og design og har, siden jeg var barn, elsket at indrette og flytte rundt, alt efter hvad der har inspireret mig i nuet.

Jeg tror i virkeligheden, det kommer sig af, at jeg elsker æstetik og finder en ro i alt, hvad der er æstetisk og pænt, for det giver mig en slags ro for øjet.

Jeg startede min Instagram profil for 6 år siden, da vi netop havde købt 142 kvm rå beton lejlighed i Frihavnstårnet, som er én af de to store kornsiloer i Københavns Nordhavn. De var dengang blev renoveret og ombygget til luksusboliger med en masse fede rå beton detaljer fra, da bygningen stadig var en korn- og foderstofsilo.

Det var her, jeg startede profilen Apartment_One* for at have en slags samling på hele byggeprocessen, materialevalg og meget mere.

Fun fact: Profilen hed Apartment_ One, da det var vores første fælles boligkøb, og vores lejlighed hed Nr. 1 på vores etage.

Da vi i 2018 flyttede tilbage til Aarhus, hvor vi begge er fra, købte vi vores nuværende hus, som vi overtog i maj 2019. Her ændrede jeg profilens navn til @House_number1_ da det var vores første huskøb og fælles nye start.

Herfra er interessen for at dele ud af min bolig og indretning steget markant, og jeg elsker at inspirere og blive inspireret gennem det community, som Instagram er blevet for mig.”

Lamperne i køkkenet er fra DCW éditions.
Lamperne i køkkenet er fra DCW éditions.

Beskriv din stil?

”Jeg vil beskrive min stil som minimalistisk og klassisk med kant. Den er lidt New Nordic, hvor naturmaterialer, som bl.a. træ og marmor samt afdæmpede farver og nuancer giver mig en følelse af ro og rene linjer.

Jeg kan godt lide samspillet mellem det klassiske ved en murermestervilla, det rolige fra det nordiske og rå fra naturen – og så krydret med et tvist af noget råt og eller nyt.”

Ekspressomaskine fra Sage Appliances UK og hylde fra Gejst.
Ekspressomaskine fra Sage Appliances UK og hylde fra Gejst.

Hvad bliver du inspireret af?

”Jeg finder stor inspiration på Instagram generelt. Her følger jeg mange forskellige profiler, som på hver sin måde bidrager til min lyst til at forny mit eget hjem.

Jeg finder også ofte rigtig meget inspiration fra rejser, hoteller og restauranter, hvor jeg tit drages af design, indretning og hele miljøet omkring restauranten – nærmest mere end selve menukortet.”

Modulsofa fra Hay, sofabord fra Handvärk. lamper fra Normann Copenhagen og plakat fra poster & Frame.
Modulsofa fra Hay, sofabord fra Handvärk, lamper fra Normann Copenhagen og plakat fra Poster & Frame.

Hvad er den mest sjove/skæve/overraskende inspiration, som du har brugt i dit hjem?

”Det må næsten være mine to store fotokunstværker fra @thewallmarket af kunstnerne Jasper og Botan med den utrolig smukke og meget sexede Laurie, som fremstår på begge billeder med meget bare bryster.

Jeg så et af værkerne for første gang til Finders Keepers i Nordhavn og kunne ikke få det ud af hovedet siden hen. Så vi købte et stykke med ”næsten nøgen smuk kvinde” i 225x150 og hængte det midt i stuen. Det andet billede, hvor hun har helt bare bryster, hænger i vores spisestue, og er det første, som møder vores gæster når de kommer. Nogle siger intet, andre kommenterer lidt fjoget på det 😊

Det var nogle af de køb til hjemmet, som Thomas og jeg aldrig var uenige om.”

Efter et besøg hos Finders Keepers kunne Louise ikke få plakaterne fra The Wall Market ud af hovedet og måtte straks købe dem begge.
Efter et besøg hos Finders Keepers kunne Louise ikke få plakaterne fra The Wall Market ud af hovedet og måtte straks købe dem begge.

Kunst.jpg

Hvad er det seneste, du har købt til din bolig?

”Vi har netop investeret i to flotte snedkererede indbygningsskabe fra @uniksnedkerdesign til børneværelserne, da de virkelig løser udfordringen med skråvægge og fritlagte spær. Bedste køb længe!”

Skråvægge og fritlagte spær er charmerende, men kan virkelig også være en plads røver, så derfor fik de custommade indbygningsskabe hos Unik Snedker Design.
De skrå vægge og fritlagte spær på Ellas værelse er charmerende, men kan også være en plads røver, så derfor fik de bygget custommade indbygningsskabe hos Unik Snedker Design.

Hvilken ting har overlevet længst i dit hjem?

”Det må være vores fladskærms-TV i stuen. Det har vi haft siden 2014.”

Hvad høster flest likes, når du deler det på Instagram?

”Det er helt klart vores indbygningsskabe i soveværelset, på børneværelserne eller i entréen.

Jeg tror, at det skyldes, at der er en stor hype og interesse for hele den herskabelige stil med fyldningsfronter, IKEA hack´s med valmuelister samt alt, hvad der er snedkerlavet, indbygget og custommade for tiden.”

Entremøblet er specialbygget hos Unik Snedker Design.
Entremøblet er også specialbygget hos Unik Snedker Design.

Dit yndlingsrum i boligen?

”Det er helt klart vores spisestue. Jeg elsker stemningen omkring vores store runde marmorbord med lyset fra de to terrassedøre og generelt hele udtrykket i rummet. Det er også her, hvor vi uden tvivl bruger mest tid sammen i huset.”

Spisestuen er Louises yndlingsrum.
Spisestuen er Louises yndlingsrum. Spisebordet er fra KBH Bordplader, stole fra andtradition og vase fra Malling Living.

Hvad er det næste, der skal ske i dit hjem?

”Vi drømmer om en tilbygning med et gæstetoilet og nyt stort køkken på vores stueetage, samt et nyt stort badeværelse på 1. sal.

Det bliver en større renovering, som også indebærer et nyt tag og evt. nyt indgangsparti. Jeg håber og tror, det bliver en realitet indenfor en overskuelig årrække.”

Den smukke billedvæg i gæsteværelset.
Den smukke billedvæg i gæsteværelset.

Hvilken indretningsstil eller ting vil aldrig finde vej til dit hjem?

”Jeg kunne aldrig trives i for mange forskellige farver, for meget boheme med planter og nips overalt, ej heller retrostilen fra 50-, 60- eller 70-ernes udtryk og farver. Det ville jeg ikke finde mig godt tilpas i.”

Fine afstemte farver i soveværelset. Seng fra Carpe Diem Beds, lampe fra IKEA, sengebord fra Jysk, vase fra Lyngby Porcelæn, gardiner fra Brandsborgs og sengetøj fra Aiayu.
Fine afstemte farver i soveværelset. Seng fra Carpe Diem Beds, lampe fra IKEA, sengebord fra Jysk, vase fra Lyngby Porcelæn, gardiner fra Brandsborgs og sengetøj fra Aiayu.

Mine favorit-Instagrammere?

”Jeg har mange favoritter og profiler, som jeg dagligt tjekker ind hos på IG. Men kommer det til inspiration må det være disse: 

@sdr.villavej

@carlasofiemolge

@rueverte

For blot at nævne nogle få ...”

Louises gummitræ har fået en fin plads på reposen på 1. sal.
Louises gummitræ har fået en fin plads på reposen på 1. sal.

Hvad er dine tre bedste indretningstips?

”Vær tro mod den stil, du vælger. Hold stilen og den røde tråd.

Vælg interiør og indretning, som giver dig en tilfredshedsfølelse indeni, når du omgives af det.

Lav et moodboard for at teste og sammensætte forskellige materialer og farver, inden beslutninger tages.”

Loungestolen i stuen er fra andtradition.
Loungestolen i stuen er fra andtradition.

Hvad er den grimmeste ting i dit hjem, som du elsker alligevel?

”Det er helt klart vores store spejlskab på badeværelset. Det er enormt usexet og klinik-/hospitalsagtigt, men super rummeligt og praktisk, når man har SÅ mange produkter som jeg.”

Den ting, du holder mest af i din bolig?

”Det må være vores store runde marmorspisebord, som jeg selv har designet og fået produceret. Jeg elsker at spise om et rundt bord, hvor alle kan se og høre hinanden, og så gør det bestemt ingenting, at det også er utrolig pænt og æstetisk.”

Marmorspisebordet har Louise selv designet og produceret hos KBH Bordplader.
Marmorspisebordet har Louise selv designet og produceret hos KBH Bordplader.

Følg Louise Nicoline Lund her:

Vis os din instagram-bolig

Er din bolig helt unik, og vil du også vise den frem her på ALT.dk, så send os gerne et link til din instagramprofil til denne mail: ugensinstagrambolig@alt.dk

610x200_woordy_knap2.jpeg