Foto
SPONSORERET indhold

Krea: Japansk mor laver vild babykunst

Har du en baby med et usædvanligt godt sovehjerte? Så gør som en japansk mor, og forevig din sovende guldklump på eventyrlige fotos. Se et udpluk af den vilde babykunst hér.

Af: Af Camilla Haldrup, Voresbørn.dk, 9. november, 2013
09. nov. 2013 | Bolig | Vores Børn

Nogle mødre vælger at snuppe en lur, når deres baby sover. Andre bruger breaket på at skabe vild babykunst ved at tage de mest forunderlige fotos af deres sovende barn.

Mami Koide, en mor og tegneserieskaber i Tokyo, tilhører sidstnævnte kategori af kreative (og meget overskudsagtige!) mødre. Da hendes datter Nuno var baby, brugte hun stunderne, hvor Nuno var i drømmeland, til at skabe finurlige universer af helt almindelige hverdagsting – tøj, grøntsager, bøjler – som illustrerede, hvad hun forestillede sig, datteren drømte om.

Den sovende datter blev herefter anbragt i scenarierne, og utallige fine fotos blev taget.

Ideen til billederne opstod, da Mami Koide en aften ville sende nogle sjove fotos af datteren til Nunos far, der arbejdede som bartender. Herefter blev fotograferingen til et fast ritual.

De mere end 200 billeder er desuden blevet samlet i en bog, som har været en bestseller på Amazon Japan.

Hvis du selv er velsignet med et barn med et imponerende godt sovehjerte, så kan du måske gøre Mami Koide kunsten efter?

LÆS OGSÅ: Underholdning: 24 kiksede familiefotos

LÆS OGSÅ: Krea: Gem minderne fra juniors barndom

Kilde: The Huffington Post