SPONSORERET indhold

Er du også klar til Nybyggerne? Mød årets fire kreative par her

Bliv klogere på de nye deltagere i TV 2’s populære DIY-program.

Af: Redaktionen Foto: Thomas Sinkbæk
12. sep. 2023 | Bolig | ALT.dk

Kan du heller ikke få nok af kreativ boligindretning, sjove byggeprojekter og masser af spændende DIY-projekter, så kan du godt glæde dig. Det populære TV 2-program Nybyggerne er nemlig snart tilbage.

Fra onsdag 28. september kan du for 9. gang følge fire par forvandle fire tomme skaller på Nybyggervej til vaskeægte drømmeboliger med alt fra maling og vægge til sofa og køkken efter deres egen smag og stil.

Her er, hvad vi ved om ’Nybyggerne 2023’:

Vært og dommere i 'Nybyggerne 2023'

Christian Degn har været vært på Nybyggerne siden 2020 – og det er han også igen i år. Ved sin side har han traditionen tro indretningsekspert Mette Helena Rasmussen til at bedømme parrenes indretningsvalg og byggeevner. Som nu dommer i år er tømrer og snedker og Önder Yazar, som er blevet kåret til årets håndværker fem år i træk.

Nybyggervej i Skibby

Som så mange gange før, så flytter årets deltagere ind på Nybyggervej. Denne gang ligger den nye vej med de fire farverige huse i Skibby i Hornsherred mellem Roskilde Fjord og Isefjord.

Mød fire nye Nybyggerne-par i sæson 9 her:

Grønt hus

Isabella og Napthali i grønt hus nybyggerne.jpg

Isabella og Napthali rykker ind i det grønne hus.

”Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan det ser ud på skærmen, da Naph og jeg sagde farvel til job, hverdag og søvn og hej til byggestøv, hurtige beslutninger, vilde idéer og ikke mindst til minder og venskaber for livet,” skriver Isabella på sin Instagram.

Blåt hus

Winta og Albert blåt hus nybyggerne.jpg

I det blå hus har Winta og Albert knoklet.

”Endelig kan vi officielt afsløre, at Albert og jeg i maj måned flyttede ind i det blå hus på Nybyggervej i Skibby! Forventningerne var høje, håndværkerskillsene noget lavere, og udfordringerne utallige. Og så gav hele vanviddet anledning til nye venskaber,” skriver Winta på sin Instagram.

Rødt hus

Nibras og Obaid rødt hus nybyggerne.jpg

I det røde hus møder vi parret Nibras og Obaid.

”Vi er SÅÅÅ spændte på at vise jer alt det vanvittige, vi kastede os ud i og fik lavet på alt alt for kort tid - men lige nu er jeg mest af alt så lykkelig over at have delt den fantastiske oplevelse med Obaid og alle de her fantastiske mennesker!” skriver Nibras på sin Instagram.

Gult husCamilla og Mads gult hus nybyggerne.jpg

I Gult hus kan du møde Camilla og Mads.

”Et fuldstændig sindssygt og fantastisk eventyr, med mit livs kærlighed - whats not to like? På to måneder kastede vi os ud i at være gardnere, brolæggere, murere, tømrer, gulvlæggere, møbelpolstrere, malere, indretningsarkitekter (mest Camilla) og lidt snedkerarbejde blev det også til, men mest af alt, kastede vi os ud i et vanvittigt eventyr, hvor vi bare skulle være mig og Camilla og et råt hus,” skriver Mads på sin Instagram.

Anbefalet til dig