Shop til boligen på nettet

Shop til boligen på nettet

Find nye møbler og pyntenips til din bolig på nettet. Boligredaktøren har samlet nogle af de bedste webshops.

Nicola Kragh Riis, boligredaktør, anbefaler webshops til enhver stil og budget.

EKSKLUSIV – Hvis du har lyst til at flytte ind i Illums bolighus
Paustian.dk
På Paustian finder du et hav af klassisk design fra Arne Jacobsen til Charles Eames. Med et par klik og et Visa-kort med stort plus på kontoen, kan du erhverve dig designmøbler fra alverdens bedste møbeldesignere.

Stillebenshop.dk

Butikken i København er kendt for sit nøje udvalgte sortiment af kunsthåndværk. Enkelte masseproducerede ting får også lov at komme gennem nåleøjet, hvis de passer til resten, og resultatet er en meget gennemtænkt netbutik med helt utrolig mange fristelser inden for tilbehør til dit hjem, smykker og kunst.

Bodieandfou.com

Den engelske hjemmeside Bodieandfous motto er „chic interiors“, og det lever de i den grad op til på hjemmesiden, der bugner af alt til hjemmet. Deres „most wanted“-funktion er sjov og guider dig til de mest populære køb. Her finder du cool kunst, inspirerende porcelæn, gulvtæpper og en masse børneting, som voksne også kan leve med i stuerne.

BUDGET – Hvis du elsker IKEA
Habitat.co.uk

Engelske Habitat har en bred vifte af basismøbler og ting til hjemmet i en lækker kvalitet, et tidssvarende design og til overkommelige priser. De fortolker altid tidens strømninger på en meget skandinavisk måde, og på hjemmesiden er der brugbare søgefunktioner, så du kan sortere efter farve, materiale, overflade eller stil.

Eversoutlet.dk
Skal du have nyt badeværelse, køkken eller bryggers, kan du spare penge på fliserne ved at købe dem online. Her er virkelig mange gode tilbud, hvor fliserne kan være sat ned med 90 procent. Her er lidt for enhver smag og både mosaikker, sandstensinspirerede fliser og mere unikke modeller at vælge mellem.

Lavprisvvs.dk
Hvis du også har prøvet at fragte en vaskemaskine hjem i din lille bil, ved du, at det både er tungt og besværligt. Få alle dine hvidevarer, sanitet til badeværelset, toiletter, håndvaske og meget meget mere leveret til døren og tilmed til priser, der er lavere end i butikkerne.

TRENDY – Hvis du er vild med Normann Copenhagens design
 
Shop.normann-copenhagen.com
Så kan du også shoppe deres ting online på shop.normann-copenhagen.com. Det er en super overskuelig webshop, som tilmed har gratis fragt, når du køber for mere end 500 kroner.

Hayshop.dk
Det danske designfirma Hay har både deres egen kollektion af møbler, tæpper, puder mm., men er også gode til at spotte udenlandske navne. Designet hos Hay har ofte masser af humor og farve, men i en meget sikker stil, der aldrig bliver for fjollet. Sus rundt online blandt alternative sparegrise og farvede tæpper, og bliv inspireret til dit næste køb.

Mekavi.com
Udvalget af designerlamper er enormt med lamper fra mere end 60 producenter, og der er både de klassiske lamper fra Bestlite og Verner Panton og de mere vovede og opsigtsvækkende fra mindre kendte firmaer.


Læs også: Her skal du shoppe beauty på nettet

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør og Møbler