Stine har 25.000 viskelædere derhjemme – se den vilde samling!
Foto: DBA Guide 40-årige Stine Sisse Hansen fra Jægerspris er VILD med viskelæder og har samlet på dem i 35 år.

Stine har 25.000 viskelædere derhjemme – se den vilde samling!

Kan man få for meget viskelæder i sit liv? Ikke hvis man spørger 40-årige Stine Sisse Hansen, der har samlet på viskelæder, siden hun var fem år gammel.

Converse-sko, Hello Kitty-figurer, smølfer, nøgler og japanske piger.

Det vrimler med viskelæder i sjove motiver hjemme hos 40-årige Stine Sisse Hansen fra Jægerspris, der har samlet på viskelædere i 35 år – siden hun var blot fem år gammel.

- Jeg kan godt huske dem fra hinanden. Det er så også det eneste, jeg kan huske!, siger Stine og skraldgriner i en video for DBA Guide, hvor hun viser den imponerende samling frem.

Hele 25.000 viskelædere har Stine samlet sammen gennem årene, og mange af dem har en helt særlig betydning – fx det allerførste viskelæder, som hun fik fra sin mors butik, og det særlige stjernetegnsviskelæder, som hun fik i 18-års gave.

Her ses en del af Stines samling af viskelædere, som tæller 25.000 styk. Og ikke to af dem er ens. Kilde - DBA Guide.jpgDer er ikke to ens viskelædere i Stines enorme viskelæder-samling, der pt. tæller 25.000 styk. Foto: Presse / DBA Guide

Flere hundrede kroner værd

Og hvis man tror, at viskelæder max kan koste et par kroner i det lokale supermarked, så tager man fejl. Ifølge Stine kan man nemlig snildt få flere hundrede kroner for visse My Little Pony-viskelædere, hvis de fx er fra 1980’erne, og så er særlige Hello Kitty og Fortnite-motiver også i høj kurs for tiden.

Selv ejer hun nogle sjældne nøgle-viskelædere til en værdi af 2.000 kr., fortæller hun i videoen.

Og Stine har ingen planer om at stoppe med at samle på viskelæder i nærmeste fremtid.

- Der står to kasser oppe på posthuset og venter, og jeg tør altså ikke at vide, hvor mange der er i. Jeg har bare sagt ja, siger hun og smiler stort.

Se videoen nedenfor, hvor Stine viser sin store pastelfarvede viskelæder-samling frem:

Videoen er produceret af DBA Guide i serien ”Mød DBA’s samlere”