-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Sådan laver du æbleflæsk i ovnen
Minder mig om efterår og min barndomshave, hvor vi havde et ældgammelt æbletræ. Det var altid min far, der lavede æbleflæsk, og det er en af mine yndlingsretter – sund, fed og fuld af gode, vitale energier.
Æbleflæsk til 4 personer
Total:1 time 15 minutter
Ingredienser
- 500-800 g stegeflæsk
- 5 store madæbler (har du et æbletræ, så brug æbler derfra)
- 2 løg
- 1 porre
- timian.
Sådan laver du æbleflæsk i ovnen
- Skær flæsket i skiver ca. 1 cm. Fjern kernehuset og skær æblerne i skiver. Skær løgene og porrerne i ringe.
- Mix æbleskiver med porrer og løg. Læg flæsket ovenpå og drys med timian. Bag det i ovnen i 1 time -1¼ på ca. 180 grader.
- Spis med groft rugbrød og sennep.