-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Æbleflæsk med selleri og timian
4
Ingredienser
- ¼ knoldselleri, skåret i stave
- 1 løg, skåret i både
- 2-3 æbler, skåret i både
- 3 kviste timian
- 500-600 g flæsk skåret i skiver
- olivenolie til stegning
- timian, salt og peber.
- Tilbehør: kogte kartofler eller rugbrød
Sådan gør du
- Kom knoldselleri, løg, æbler, olivenolie, timian, salt og peber i et ovnfast fad.
- Steg flæsket på en pande med lidt olivenolie ved høj varme ca. 2 min på hver side. Læg en rist henover det ovnfaste fad og placer kødet herpå og krydr med timian, salt og peber. Sæt det i ovnen 35 min. ved 185 grader indtil selleri, æbler og løg er møre og flæsket er sprødt og gyldent (vend flæsket halvvejs i stegeprocessen). Skru op for varmen de sidste 5 min, hvis du ikke synes kødet er gyldent og sprødt nok.
- Anret stegt flæsk med ovnbagte selleri, løg og æbler og server kogte kartofler eller rugbrød til.