-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
-
Håndlæsning: Sådan læser du fremtiden i dine hænder
Æggewraps med asparges & bresaola
Wraps på en ny måde - passer perfekt til frokost eller brunch.
4
Ingredienser
- 4 æg
- 4 spsk minimælk
- salt, peber
- olie til bagning
- Fyld:
- 2 spsk dukkah
- basilikumblade
- 100 g bresaola i tynde skiver
- 350 g blancherede eller ristede grønne asparges
- spæde salater
- ½ agurk i skiver
- 400 g fuldkornsbrød
- Sådan gør du: Pisk 1 æg med 1 spsk mælk samt lidt salt og peber. Bag æggemassen på en lille pande ca. 20 cm i diameter. Bag, til æggemassen er stivnet, men stadig blød, så den kan rulles. Vip pandekagen over på en tallerken, drys lidt dukkah på, og rul den sammen med frisk basilikum, bresaola og asparges. Gentag processen, til du har 4 flotte wraps. De kan holdes varme i ovnen, efterhånden som de er bagte. Server med spæde salater, agurk og fuldkornsbrød.
- Energi pr. person: 470 kcal, fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%
- TIP! Er dine asparges blevet bløde, kan du sætte dem i en skål med lidt koldt vand og i køleskabet et par timer.