-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
And med rødvinssovs
And er for mange lig med julemad, men man kan sagtens spise and hele året rundt. Især hvis du tilbereder det som her, hvor vi har lavet andebryst med rødvinssovs.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stege/kogetid: 30 min.
- 2 berberi andebryst (ca. 300 g)
- 4 dl rødvin
- 2 fed hvidløg
- frisk timian
- 100 g tørrede abrikoser eller svesker (fintsnittede)
- evt. bouillon
- evt. sovsejævner
- salt og peber
- Tilbehør: f.eks. kartoffelmos og grønne bønner
- Rids skindet på kryds og tværs og gnid det med salt og peber.
- Brun andebrystet på en varm pande (på skindsiden først). Tag brystet af panden og hæld fedtet af panden.
- Hæld rødvinen på og giv det et opkog.
- Tilsæt knust hvidløg, 1 tsk timianblade og fintsnittede abrikoser eller svesker.
- Kog det igennem og læg andebrystet i sovsen. Læg låg på og lad retten simre 15-18 min.
- Tag kødet op og skær det i tynde skiver.
- Kog sovsen igennem, tilsæt evt. lidt bouillon og jævn om nødvendigt. Smag til med salt og peber og servér f.eks. med kartoffelmos og grønsager.