-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Asparges og rejer med mayonnaise
Arbejdstid: 25 min.Kogetid: 4 min.Ikke fryse-egnet
Ingredienser
- 250 g grønne asparges
- 200 g pillede rejer (gerne fjordrejer)
- Krydret mayonnaise:
- 2 æggeblommer (pasteuriserede)
- 1-2 tsk citronsaft
- 1 dl koldpresset olie
- 1 tsk citronskal (fintrevet)
- 1 knsp hvidløg (knust)
- persille, dild, purløg (finthakkede)
- salt og peber
- Tilbehør: brød
- Pisk æggeblommerne til en tyk creme med citronsaft og 1 knsp salt. Pisk olien i lidt ad gangen. Smag til med citronskal, hvidløg, salt og peber og tilsæt krydderurter.
- Kassér de grove ender af de grønne asparges. Damp aspargesene i letsaltet vand i 3-4 min. og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Anret med rejer og mayonnaise.